Πλέον δεν κάνεις Shazam μόνο για μουσική, αλλά και για έργα τέχνης!

LIKE US ON FACEBOOK

Τo Shazam το αγαπήσαμε απ’ την πρώτη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας και μας έδωσε τη δυνατότητα ν’ αναγνωρίσουμε οποιοδήποτε τραγούδι ακούγεται εκεί όπου είμαστε! Τώρα, το Smartify κάνει την ίδια δουλειά με τη διαφορά ότι δεν δίνει πληροφορίες για τραγούδια, αλλά για έργα τέχνης! Ποτέ ξανά δεν θα νιώσεις ανίκανος ν’ αναγνωρίσεις διάσημους- κι όχι μόνο- πίνακες γιατί απλά θα τους σκανάρεις με το κινητό σου!

To app παρουσιάστηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου και ο κόσμος της τέχνης είναι ενθουσιασμένος!

Πώς λειτουργεί το Smartify;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκανάρεις τον πίνακα που έχεις μπροστά σου με το κινητό σου κι αμέσως θα εμφανιστούν στην οθόνη σου πληροφορίες τόσο για το έργο τέχνης, όσο και για τον δημιουργό του.

Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει ήδη έργα των 30 μεγαλύτερων μουσείων του κόσμου, ανάμεσα στα οποία είναι το National Gallery (Λονδίνο), το Rijksmuseum (Άμστερνταμ), το The Met (Νέα Υόρκη) και το LACMA (Λος Άντζελες).

Όμως, οι δυνατότητες του Smartify δεν σταματούν εκεί. Μέσω του app έχεις πρόσβαση σε συνεντεύξεις των δημιουργών των έργων τέχνης κι άλλο οπτικοακουστικό υλικό σχετικά μ’ αυτούς!

Κάνε download το Smartify κι ετοιμάσου να περιηγηθείς, ακόμα κι αν δεν είσαι διαβασμένος, στις μεγαλύτερες gallerie του κόσμου!

Κατέβασε δωρεάν το Smartify για iOS εδώ και για Android εδώ.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved