Μετά την “Αντίστροφη μέτρηση”, το Instagram φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν να κολλήσουμε! Το νέο sticker στα Stories θα μας κάνει να βάλουμε τη μουσική ακόμη περισσότερο στη ζωή μας.

Τι ετοιμάζει το αγαπημένο μας app; Μερικά νέα χαρακτηριστικά που έχουν ως σκοπό να κάνουν τους χρήστες να κολλήσουν ακόμη περισσότερο. Τι είναι το νέο sticker στα Stories που έχει… μουσική;

Πιο συγκεκριμένα, το νέο sticker μπορεί να χρησιμοποιηθεί τα live videos και οι χρήστες με αυτό μπορούν να ανταλλάζουν τις απόψεις τους πάνω στη μουσική.

Οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν στο sticker με τις ερωτήσεις, με ένα τραγούδι! Πατώντας την απάντηση ενός θεατή θα παίξει το τραγούδι και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θα απαντήσουν με ένα μήνυμα ή αν θα μοιραστούν το τραγούδι στο δικό τους Story.

νέο sticker στα Stories

Αν θέλεις να μοιραστείς το τραγούδι, θα ανοίξει η κάμερα ώστε ο χρήστης να μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία ή video καθώς η μουσική παίζει από πίσω και θα υπάρχουν και νέα εφέ κάμερας που θα ανταποκρίνονται στη μουσική που παίζει.

Τα stickers με τις ερωτήσεις, όμως, προστίθενται στα live videos, ώστε να υπάρξει μια καλύτερη οργάνωση με την αλληλεπίδραση στα Q & A. Όλοι οι θεατές θα μπορούν να δουν τελικά όποια ερωτήματα απαντώνται και τίποτα δεν θα χάνετε. Θα είναι πιο οργανωμένο και λιγότερο χαοτικό.

νέο sticker στα Stories

Και το sticker με την αντίστροφη μέτρηση; Αυτό το νέο χαρακτηριστικό το έχουμε δει εδώ και μερικές ημέρες στα Insta Stories και πολλοί το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει. Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, για το ΣΚ, για την άδεια, για όποιο γεγονός ένας χρήστης θεωρεί σημαντικό και θέλει να το μοιραστεί με τους followers του.

Την Αντίστροφη μέτρηση θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μέχρι να τελειώσει και να φτάσει η μέρα που περιμένεις.

Τα νέα updates ισχύουν τόσο για iOS όσο και για Android.

Διαβάστε επίσης:

Η νέα κατηγορία στα Insta Stories που θα αγαπήσεις!