Μια νέα εποχή εγκαινιάζεται για το social media, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα στην καραντίνα. Το TikTok στον υπολογιστή είναι γεγονός και δίνει νέες δυνατότητες στους χρήστες.

To TikTok στο desktop είναι διαθέσιμο για log in, ενώ δίνει πρόσβαση και σε Analytics, καθώς επίσης και σε upload videos που έχεις στην επιφάνεια εργασίας σου.

Όλα αυτά για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει το social media.

Όσα πρέπει να ξέρεις για το TikTok στον υπολογιστή

Αυτήν την εβδομάδα, η πλατφόρμα πρόσθεσε μια νέα επιλογή σύνδεσης στον ιστότοπο, που σημαίνει ότι μπορείς πλέον να έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου στο TikTok μέσω του υπολογιστή σου, όπου μπορείς να δεις τα αναλυτικά στοιχεία σου, να ανεβάσεις videos κ.λπ.

Η επιλογή σύνδεσης βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας “Τάσεις”, αλλά δεν εμφανίζεται στην κύρια αρχική οθόνη σε αυτό το στάδιο.

Μόλις συνδεθείς, μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες του λογαριασμού σου και να δεις ένα προσαρμοσμένο feed, με βάση τις προτιμήσεις του περιεχομένου.

Μπορείς επίσης να ανεβάσεις ένα βίντεο απευθείας από την επιφάνεια εργασίας, το οποίο έχεις επεξεργαστεί όσο θέλεις στον υπολογιστή.

Παράλληλα, μέσα απ’ τον υπολογιστή έχεις και πρόσβαση στα Analytics. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εάν έχεις μετατρέψει τον λογαριασμό σου σε επαγγελματικό, μπορείς να παρακολουθήσεις μ’ ένα κλικ την απόδοση των αναρτήσεών σου ξεχωριστά, αλλά και συνολικά του account σου σε μια σελίδα.

Εκτός από αυτό, το TikTok πρόσθεσε επίσης πρόσφατα μια νέα λειτουργία «Voiceover», παρέχοντας έναν νέο τρόπο για να προσαρμόσεις τα κλιπ σου.

Υπάρχουν ακόμη πολλές ερωτήσεις σχετικά με το TikTok και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του, μαζί με ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιεί και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα, αλλά όλα δείχνουν πως το social media θα συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία!

Δες ακόμα:

Τα Tik Tok Challenges που θα σου φτιάξουν τη διάθεση στην καραντίνα με τους δικούς σου!

Photo: Pixabay