Με καλύτερες επιδόσεις στις συσκευές μας έρχεται το iOS 12, το οποίο θα περιλαμβάνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών! Η παρουσίαση του νέου λογισμικού της Apple έγινε στο περιθώριο του WorldWide Developers Conferene (WWDC).

Το iPhone σου θα γίνει σαν καινούριο με τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 12 που στοχεύουν καταρχήν στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων. Το iOS 12 θα είναι πιο γρήγορο και πιο σταθερό από οποιοδήποτε προηγούμενο λογισμικό της εταιρείας.

  • Το iOS 12, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το Φθινόπωρο, θα προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα των εφαρμογών.
  • Παράλληλα, θα περιλαμβάνει νέες δυνατότητες στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας (AR) ενώ η Siri θα γίνει ακόμα πιο έξυπνη και προσωποποιημένη! Συγκεκριμένα, θα μπορεί να κάνει προτάσεις για ενέργειες προς τον χρήση του κινητού.
  • Το iOS 12 θα έρθει μια σειρά χαρακτηριστικών για ελεγχόμενη χρήση του iPhone ή του iPad για να μειωθεί η απόσπαση προσοχής αλλά και για να μπορούν οι γονείς να επιλέξουν σε ποιες εφαρμογές και για πόσο χρόνο θα έχει πρόσβαση το παιδί.
  • Εάν είναι ενεργοποιημένο το DND (Do not disturb) κατά τη διάρκεια της νύχτας, το άνοιγμα της κεντρικής οθόνης δεν θα έρχεται μαζί με την εμφάνιση πολλών ειδοποιήσεων, οι οποίες θα κρύβονται μέχρι το πρωί!
  • Τα Memoji είναι ένα ακόμα νέο απολαυστικό χαρακτηριστικό με εικονικούς χαρακτήρες με δυνατότητα animation.
  • Οι ομαδικές video κλήσεις με το FaceTime εξελίσσονται και δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής μέχρι και 32 ατόμων.
  • Τέλος, το σύστημα ειδοποιήσεων θα ανασχεδιαστεί για να γίνει πιο εύκολη η διαχείριση πολλών notifications. Το χαρακτηριστικό αθ κάνει πιο εύκολη διακοπή ή την ομαδοποίηση τους.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά η έκδοση του iOS θα είναι συμβατή μ’ όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν την αμέσως παλαιότερη! Δηλαδή, ακόμα και το iPhone 5S θα μπορεί να έχει iOS 12!

Διαβάστε περισσότερα για τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 12 στο site της Apple.

Διάβασε ακόμα:

Πήρες καινούριο iPhone; Έτσι θα μεταφέρεις όλα σου τα δεδομένα