Οργάνωσε τον γάμο σου online όπως τον ονειρεύεσαι! Aπλά, εύκολα, χωρίς άγχος!

LIKE US ON FACEBOOK

Η οργάνωση ενός γάμου δεν είναι εύκολη υπόθεση: Θέλει πολύ τρέξιμο, ενέργεια, χρόνο και χρήματα! Και σίγουρα δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι στις μέρες αυτή την πολυτέλεια χρόνου!

Τώρα, όμως, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για οργάνωση γάμου online, τόσο απλός, που θα σου γλιτώσει πολύ χρόνο και πολύ άγχος!

Εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί η νέα startup, WeddingPaths, η οποία προσφέρει πολλά χρήσιμα εργαλεία για να οργανώσεις τον γάμο σου όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι.

Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό online booking γάμου και δεξίωσης, με προσαρμοσμένα εργαλεία για τους χρήστες και στοχευμένη προβολή για τους επαγγελματίες.

Το WeddingPaths δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει ζευγάρια που βρίσκονται σε διαδικασία γάμου παρέχοντας τους δωρεάν μια σειρά καινοτόμων εργαλείων, με τα οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς το άγχος της παράλειψης, όλες τις εργασίες και προθεσμίες, χρονικές και οικονομικές, αναφορικά με την οργάνωση της εκδήλωσης τους, καθώς και να δημιουργήσουν το ηλεκτρονικό τους προσκλητήριο.

Οι επαγγελματίες όλων των κλάδων που αφορούν στον γάμο και τη γαμήλια δεξίωση μπορούν να προβληθούν μέσα από την πλατφόρμα του WeddingPaths με τρόπο άρτιο, επικοινωνώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους -ακόμη και απευθείας- στους εγγεγραμμένους χρήστες, δηλαδή τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Οι υπηρεσίες του WeddingPaths είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.weddingpaths.com ήδη από τις αρχές του 2019, ενώ προετοιμάζονται και οι εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και tablet (Android και iOS).

Πάρε μερικές ιδέες εδώ:

Οι καλύτερες φωτογραφίες γάμου για το 2018! Όλες μαζεμένες εδώ!

Photo: Taras Budniak/ Pexels
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved