Αν googlαρες “πώς κατεβάζεις videos απ’ το YouTube” και βρέθηκες σ’ αυτό το άρθρο, είσαι σε πολύ σωστό μέρος! Στις παρακάτω γραμμές θα μάθεις αναλυτικά τους πιο εύκολους τρόπους να κάνεις download ένα video.

Αν είσαι κι εσύ μανιακός με κάτι και θέλεις να έχεις κάποια videos στο αρχείο σου για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τα χάσεις σε περίπτωση που για κάποιο λόγο διαγραφούν απ’ το YouTube, αναζητάς συνεχώς τρόπους για να κατεβάζεις videos χωρίς να πετάγονται 15.000 pop up παράθυρα με διαφημίσεις και φυσικά το video να είναι σε καλή ποιότητα!

Το YouTube δεν έχει δυστυχώς κάποιο download button, όπως έχουν άλλες πλατφόρμες, επομένως πρέπει να βρεις εναλλακτικό τρόπο.

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, σημείωσε ότι το downloading videos απ’ το YouTube και συγκεκριμένα απ’ την κλασική free version του, είναι ενάντια στους κανόνες του site.

Οι πιο εύκολοι τρόποι να κατεβάσεις ένα video απ’ το YouTube

YouTube Premium

Ο πιο απλός τρόπος είναι να αποκτήσεις το YouTube Premium. Ένα απ’ τα πλεονεκτήματα της εγγραφής είναι ότι μπορείς να δεις offline videos κατεβάζοντάς τα δωρεάν απ’ το YouTube. Eννοείται πως με αυτό τον τρόπο δεν παραβιάζεις και τους κανονισμούς του YouTube.

Φυσικά, υπάρχουν αρκετά μειονεκτήματα… Το βασικό απ’ όλα είναι το κόστος καθώς έχει 11,99 δολάρια τον μήνα η συνδρομή, με έναν μήνα free trial.

Επίσης, υπάρχουν κι άλλοι περιορισμοί, όπως το ότι το downloading είναι διαθέσιμο μόνο σε κινητές συσκευές και μπορείς να δεις τα videos που έχεις κατεβάσει μόνο μέσα απ’ την εφαρμογή του YouTube.

4K video downloader

Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το 4K Video Downloader app, με το οποίο κατεβάζεις επίσης περιεχόμενο απ’ το Vimeo και το Facebook.

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλους τους υπολογιστές και δίνει πολές δυνατότητες, πέρα απ’ το downloading videos.

H free έκδοση της εφαρμογής περιέχει διαφημίσεις και κάποιους περιορισμούς, αλλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Εάν θέλεις να πληρώσεις την premium έκδοση, δίνεις μια φορά 15 δολάρια κι έχεις lifetime πρόσβαση σε μέχρι τρεις διαφορετικούς υπολογιστές.

Άλλοι online τρόποι

Κατά τα άλλα αν googlάρεις “youtube video downloader” θα εμφανιστούν μπροστά σου πολλά αποτελέσματα, ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα. Άλλα δεν είναι έμπιστα, άλλα περιέχουν πολλά pop ups με διαφημίσεις κι άλλα δεν λειτουργούν… Οπότε στο προτείνουμε σαν τελευταία λύση, καθώς εάν δεν προσέχεις μπορεί να κατεβάσεις και κάποιο malware στον υπολογιστή σου!

Δες ακόμα:

Τα 5 videos με τα περισσότερα dislikes ever!

Photo: NordWood Themes/ Unsplash