Τα Insta Stories έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και όλοι τα χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Γι’ αυτό και οι νέες προσθήκες στα Insta Stories θα σε ενθουσιάσουν!

Μερικές ενδιαφέρουσες προσθήκες στα Insta Stories έχουν ήδη αρχίσουν να φαίνονται στο Instagram. Και τα νέα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα σε κάθε χρήστη, απλώς ίσως δεν τα έχεις ανακαλύψει ακόμα.

Ναι, οι νέες προσθήκες στα Insta Stories περνούν σε άλλο επίπεδο κι εσύ πρέπει να πειραματιστείς. Ποιες είναι οι νέες προσθήκες στα Insta Stories σου; Αρχικά, η πλατφόρμα πρόσθεσε μεγαλύτερη ποικιλία στα Super Zoom και τα έκανε λιγότερο creepy, περισσότερο φιλικά και “ρομαντικά”!

Το Super Zoom όταν μπήκε στις ζωής μας όλοι το δοκιμάσαμε αλλά πλέον αλλάζει και βελτιώνεται. Όπως βλέπουμε και από τα πρώτα stories με τα νέα χαρακτηριστικά, μπορείς πλέον να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά effects όταν κάνεις Super Zoom.

Όταν το Instagram το πρωτο-λάνσαρε τον Οκτώβρη ήταν απλώς μερικά δραματικά close-up. Πλέον, αλλάζουν μορφή και γίνονται πιο ενδιαφέροντα.  Με λίγα κλικς παραπάνω, μπορεί να γίνουν τα stories σου πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά.

Εκτός, όμως, από αυτήν την αλλαγή, το Instagram διευκολύνει την προσθήκη emojis στα σχόλια σου, ενώ σου παρέχει νέα emoji όταν πας να σχολιάσεις.

Πρόσφατα screenshots από χρήστες, έδειξαν πως το Instagram δοκιμάζει μια παρόμοια επιλογή και για τα Insta Stories, ώστε να μπορείς να αντιδράς με διαφορετικούς τρόπους όταν κάτι σου αρέσει ή όχι.

προσθήκες στα Insta Stories

Ίσως τα νέα emoji να τα δούμε πολύ σύντομα και στο Facebook!

Οι αντιδράσεις σε σχόλια ή στα stories είναι ο πιο άμεσος τρόπος να αλληλεπιδράσεις με τον άλλον. Και οι δύο νέες προσθήκες στο αγαπημένο και δημοφιλές social media είναι σχετικά μικρές αλλά είναι δεδομένο πως οι χρήστες θα τις αξιοποιήσουν.

Οι νέες παραλλαγές στο Super Zoom και τα emoji στα σχόλια είναι διαθέσιμα στην τελευταία έκδοση της εφαρμογή. Κάνε ένα update και “παίξε” μαζί τους!

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θ’ αποκτήσεις verified account στο Instagram