Οι αλλαγές που έρχονται στο Google Maps και μάλλον θα σου αρέσουν πολύ

LIKE US ON FACEBOOK

Έρχεται update στο Google Maps και αυτά που διαβάζουμε στα διεθνή ΜΜΕ μας αρέσουν πολύ. Οι χάρτες της Google αναβαθμίζονται και προσαρμόζονται περισσότερο στις δικές σου ανάγκες.

Oι αλλαγές στο Google Maps μάλλον θα σου αρέσουν πολύ καθώς θα κάνουν την εμπειρία σου ακόμα καλύτερη! Στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών, η Google ανακοίνωσε το νέο update του Google Maps με πιο διαδραστικές και εξατομικευμένες λειτουργίες.

Ο αντιπρόεδρος του αρμόδιου τμήματος της Google, Jen Fitzpatrick, ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή αποκτά καρτέλα “Για σένα”, όπου θα εμφανίζονται νέα και κορυφαία εστιατόρια και αξιοθέατα κοντά σου αλλά και μέρη που προτείνονται με βάση το ιστορικό αναζήτησης. Μέσα απ’ το app, θα μπορείς να κάνεις απευθείας παραγγελίες ή να κλείσεις τραπέζι!

Οι χρήστες των χαρτών «θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει γύρω τους, ποια είναι τα νέα μέρη που πρέπει να επισκεφτούν και τι συμβαίνει στη γειτονιά τους», δήλωσε ο Fitzpatrick.

Παράλληλα, σύντομα θα μπορείς να δημιουργείς λίστες με τα αγαπημένα σου αξιοθέατα και να τα μοιράζεσαι απευθείας με τους φίλους σου. Οι φίλοι σου, επίσης, θα μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους αγαπημένα μέρη.

αλλαγές στο Google Maps

Όσον αφορά το εάν οι κινήσεις της Google ανησύχησαν τους ανταγωνιστές, αρκεί να παραθέσουμε το σχόλιο εκπροσώπου του Foursquare στο Mashable: «Όπως λέει μια παλιά παροιμία, πιστεύουμε ότι η απομίμηση είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας».

Οι αλλαγές στο navigation

Παράλληλα, η Google ανακοίνωσε πως χάρη στο νέο σύστημα AR Visual Positioning του Google Maps, σύντομα θα υπάρχουν ακριβή βέλη που θα σε καθοδηγούν προς την κατεύθυνση που πρέπει να πας ενώ μια… αλεπού θα βοηθάει το έργο σου να βρεις τον δρόμο σου!

αλλαγές στο Google Maps

αλλαγές στο Google Maps

Διαβάστε ακόμα:

Google Maps: Τώρα σου βρίσκει και την θέση που πάρκαρες το αμάξι σου!

Photos: Google

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved