Οι 5 μεγάλες διαφορές του iPhone 11 με παλαιότερα μοντέλα!

LIKE US ON FACEBOOK

Στις 10 Σεπτεμβρίου έγιναν τα μεγάλα αποκαλυπτήρια της Apple και είδαμε τρία νέα μοντέλα iPhone, το νέο iPad, το Apple TV + και το Apple Watch. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του iPhone 11;

Όπως είδαμε κατά τη χθεσινή παρουσίαση το iPhone 11 έχει νέα πράγματα, νέα χαρακτηριστικά, νέες ιδιότητες ενώ η τιμή του ήταν έκπληξη για πολλούς καθώς ανέρχεται στα 699 δολάρια.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του iPhone 11 και σε τι διαφέρει απ’ το iPhone X;

Το iPhone 11 έρχεται σε 6 νέα χρώματα

 

χαρακτηριστικά του iPhone 11

Μπορεί εσένα να μη σε ενδιαφέρουν τα χρώματα αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που νοιάζονται! Με το iPhone 11 μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 6 χρώματα κάτι που δεν μπορούσες να κάνεις με το iPhone X. Το iPhone X θυμίζουμε πως είχε δύο μόνο επιλογές, ασημένιο και γκρι.

To iPhone 11 είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό, μωβ, πράσινο, κίτρινο και κόκκινο. Και ποιος δεν αγαπά να έχει πολλές επιλογές;;

Η αναβάθμιση στην κάμερα

χαρακτηριστικά του iPhone 11

Όταν ανακοινώνονται νέα iPhones περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τις αλλαγές και τις αναβαθμίσεις στην κάμερα και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μας απογοητεύει.

Αρχικά, αντίθετα από το iPhone X (ή οποιοδήποτε άλλο προηγούμενο μοντέλο), το iPhone 11 έχει ένα σύστημα διπλής κάμερας – που σημαίνει ότι ναι, υπάρχουν κυριολεκτικά δύο φακοί κάμερας στο πίσω μέρος. Ο ένας φακός έχει 12mp ευρεία κάμερα που βγάζει υπέροχες και υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες. Αλλά το δεύτερο είναι μια ολοκαίνουργια αποκάλυψη: Μια νέα φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά ευρείας οθόνης που έχει οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Σε βοηθά να βγάλεις για παράδειγμα, φωτογραφία ένα τοπίο και να μην κρύψεις την πραγματική λεπτομέρεια.

Η Apple σημείωσε επίσης ότι είναι χρήσιμο για τη λήψη φωτογραφιών σε μικρούς χώρους, όπου δεν έχετε τη δυνατότητα να απομακρυνθείς από το αντικείμενο που φωτογραφίζεις.

Η αναβάθμιση στο video

χαρακτηριστικά του iPhone 11

Η κάμερα φυσικά εκτός από φωτογραφίες βγάζει και υπέροχα videos. Και υπάρχουν μερικές πραγματικά αστείες λειτουργίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Αρχικά, όπως είδαμε στην παρουσίαση το iPhone 11 έχει την πιο υψηλής ποιότητας video σε smartphone. Παράλληλα, ένα αστείο χαρακτηριστικό ονομάζεται “QuickTake” και σου επιτρέπει να βγάλεις γρήγορα και εύκολα μικρά videos χωρίς να κάνεις εναλλαγή από κάμερα σε φωτογραφική. Απλά το κρατάς πατημένο όπως κάνεις για να βγάλεις ένα Insta Story και τραβάς μικρά video κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, χωρίς να χρειάζεται να διακόπτεις τη ροή και να μεταφερθείς σε άλλη οθόνη για το video.

Καλύτερη μπαταρία και ταχύτητα

Ναι, όπως ανακοινώθηκε το iPhone 11 έχει καλύτερη μπαταρία από το iPhone X και από όλα τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς διαρκεί μια ώρα περισσότερο.

Παράλληλα, αναφέρεται πως το iPhone 11 είναι πιο γρήγορο καθώς έχει το πιο γρήγορο CPU και GPU  από κάθε smartphone στην αγορά! Και ποιος δεν θέλει ένα γρήγορο κινητό στην καθημερινότητά του;

Είναι πιο φθηνό

H τιμή του νέου iPhone ήταν έκπληξη για πολλούς καθώς ανέρχεται στα 699 δολάρια που σημαίνει πως για ένα καινούργιο μοντέλο της Apple είναι κάπως λογική η τιμή αυτή.

Και είναι πολύ λογική η τιμή του αν το συγκρίνεις με το iPhone X που κόστιζε 999 δολάρια, κάτι που το έκανε το πιο ακριβό μοντέλο.

Όσα είδαμε στην παρουσίαση της Apple:

Αυτά είναι τα νέα iPhones που είδαμε στην παρουσίαση της Apple | Photos

CREDIT: JANKO ROETTGERS / VARIETY
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved