Κάνεις scrolling στο Instagram και πέφτεις πάνω σε μια φωτογραφία που σου αρέσει. Πώς μπορείς να κάνεις repost στο Instagram;

Δυστυχώς, δεν είναι όπως στο Facebook που μπορείς πολύ απλά να πατήσεις ένα κουμπί και να κάνεις share τη φωτογραφία. Αλλά και πάλι υπάρχουν τρόποι για να κάνεις repost στο Instagram, πατώντας ίσως μερικά κουμπιά παραπάνω.

Για κάθε ωραία φωτογραφία, λοιπόν, που είδες και τη θέλεις στο προφίλ σου, μπορείς να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία.

Οι 3 τρόποι για να κάνεις repost στο Instagram

Screenshot

Πριν ακολουθήσεις αυτή τη μέθοδο που είναι εξαιρετικά εύκολη, μην ξεχάσεις να αποθηκεύσεις το credit της φωτογραφίας.

Πρώτα, λοιπόν, βλέπεις ποιανού είναι η φωτογραφία και σημειώνεις το όνομα. Αρχικά, κάνεις screenshot το post που θέλεις. Κόβεις τα γύρω-γύρω για να μείνουν μόνο αυτά που θέλεις και κάνεις ένα νέο post! Μπορείς να βάλεις τη δική σου λεζάντα και να μην ξεχάσεις τα credits!

App για repost

Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το app για iOS και Android που θα σου επιτρέψει εύκολα να κάνεις repost το αγαπημένο σου meme ή μια φωτογραφία που σου έκανε εντύπωση.

Για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να βρεις τη φωτογραφία που θέλεις να κοινοποιήσεις, να κάνεις αντιγραφή το URL και στη συνέχεια να μπεις στο app που έχεις κατεβάσει. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείς να βάλεις τη δική σου λεζάντα πριν τη δημοσιεύσεις. Απ’την άλλη, μπορείς να αφήσει την αρχική λεζάντα της φωτογραφίας.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται να θυμάσαι το credit καθώς θα αντιγραφεί αυτόματα στο repost.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DownloadGram

Αν θέλεις να κατεβάσεις ένα video ή φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση και να το αναπαράγεις στον λόγαριασμό σου, τότε μπορείς να το κάνεις με το DownloadGram.

Ανοίγεις το Instagram, αντιγράφεις τη διεύθυνση URL του post που θέλεις. Στη συνέχεια, ανοίγεις στο Internet το DownloadGram. Κάνεις επικόλληση τη διεύθυνση URL και κατεβάζεις το αρχείο. Κι αφού το έχεις κατεβάσεις μπορείς να το ανεβάσεις στον λογαριασμό σου.

Διαβάστε επίσης:

Με το νέο update στο Instagram δεν μπορείς να κρυφτείς απ’ τους followers σου!

Photo: TWENTY 20