Να με προσέχω: Το bot στο Facebook για μια καλύτερη ζωή! Το bot δίνει καθημερινά συμβουλές στον κόσμο μέσα απ’ το Messenger, με στόχο να υιοθετήσουμε όλοι πιο υγιεινές συνήθειες.

Με αφορμή το ξέσπασμα του κορονοϊού, φτιάχτηκε το chatbot για καλύτερη ζωή, προκειμένου να πάρουμε όλοι έμπνευση και να βοηθηθούμε να υιοθετήσουμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Η ιδέα ήρθε από τη μελέτη των συστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού. Συστάσεις, όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών και η αποφυγή των χειραψιών, των εναγκαλισμών ή ακόμη και των «ραντεβού που θα μπορούσαν απλά να είναι ένα τηλέφωνο», αποτέλεσαν την σπίθα που έκανε την ιδέα να λάμψει: Ένα bot που θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην αλλαγή των συνηθειών μας, προς το καλύτερο, με μία συμβουλή.

Να με προσέχω

Ακόμη και μία μικρή αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα! Συνήθειες όπως η συχνότερη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, το σωστό σκούπισμα των χεριών ή το να αποφεύγουμε να ακουμπάμε το πρόσωπό μας με τα χέρια, είναι μερικές μόνο από τις πρακτικές συμβουλές που θα στέλνει μία φορά την ημέρα, το νέο bot που δημιούργησε η διαφημιστική εταιρία Adjust., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Πώς θα γίνεις μέρος του “Να με προσέχω”;

Για να εγγραφείς κι εσύ στις δωρεάν ενημερώσεις του bot, αρκεί να ξεκινήσεις μία συνομιλία μέσω Facebook Μessenger στο https://m.me/healthtipsgr.

ΥΓ: Και να θυμάσαι: Nα σε προσέχεις!

Δες ακόμα:

Το account στο Instagram με τις καλύτερες ιδέες για το τι να κάνεις στο σπίτι!