Μουσική στα Facebook Stories; Δες το update!

LIKE US ON FACEBOOK

Μουσική στα Facebook Stories; Ποιο είναι το νέο update που ανακοινώθηκε και τίθεται ήδη σε εφαρμογή;

Μουσική στα Facebook Stories; Το Spotify και το Facebook ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους και οι χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν.

Πλέον, το Spotify ανακοίνωσε πως μπορούν να μοιράζονται τις μουσικές τους επιλογές και στα Facebook Stories. Όπως μπορείς ήδη εδώ και καιρό να κάνεις στα Instagram Stories, πλέον θα μπορείς να το κάνεις και από το Facebook.

Δηλαδή, όποιο τραγούδι ακούς στο Spotify θα μπορείς κατευθείαν να το κάνεις κοινοποίηση στα Stories στο Facebook.

Πώς βάζεις τη μουσική στα Facebook Stories;

Προκειμένου να κοινοποιήσεις μουσική από το Spotify άνοιξε το app. Πάτα το τραγούδι που σου αρέσει και θέλεις να μοιραστείς με τους φίλους σου, πάνω δεξιά στις τρεις τελείτσες πάτα την επιλογή “share”. Στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου πλατφόρμα για να μοιραστείς αυτό το τραγούδι (μεταξύ άλλων Instagram, Whatsapp, Messenger).

Το Facebook θα σου εμφανιστεί ως επιλογή ενώ προηγουμένως δεν είχες αυτή τη δυνατότητα.Μπορείς να κάνεις share το τραγούδι είτε στο Story σου είτε στο News Feed είτε φυσικά και στα δύο. Παράλληλα, μπορείς να γράψεις κείμενο, να βάλεις τοποθεσία ή αυτοκόλλητα.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να έχει ένα ενδιαφέρον αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει πολλά να γίνουν ακόμη για να αποκτήσουν τα Facebook Stories μια θέση στην καρδιά μας ή έστω να συγκριθούν με τα Insta Stories. Παρ΄όλα αυτά, ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν πλέον να μοιραστούν περιεχόμενο και στα Facebook Stories ενώ παρακολουθούν και αυτό των φίλων τους.

Αν πάλι είσαι fan του Facebook, τότε ίσως θα χαρείς με αυτήν την μικρή προσθήκη… αν και τα περισσότερα σχόλια κάνουν λόγο για ένα αχρείαστο feature και μια απογοήτευση για αυτή τη συνεργασία.

Διαβάστε επίσης:

Οι διαφορετικές επιλογές στα Facebook Stories που θα σε ενθουσιάσουν!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved