Σου έχουμε γράψει πολλές φορές για τηλεφωνήματα απάτη και spam calls, όμως, αυτή τη φορά θα σου μιλήσουμε για κάτι πολύ διαφορετικό!

Θα σου μιλήσουμε για τηλεφώνημα φάρσα, το οποίο μπορεί να λάβεις εάν οι φίλοι σου ή και άγνωστοι αποφασίσουν να σε καλέσουν μέσω μιας νέας εφαρμογής που έχει τρελάνει τους χρήστες του Διαδικτύου.

Ο λόγος για την εφαρμογή JokesPhone – Τηλεφωνικές Φάρσες. Εάν την κατεβάσεις, μπορείς να βάλεις τον αριθμό οποιουδήποτε ατόμου και το app θα τον καλέσουν κάνοντάς του φάρσα.

Για να καταλάβεις ότι είναι φάρσα και να μην το σηκώσεις, σου αποκαλύπτουμε τον αριθμό που εμφανίζεται όταν κάποιος καλεί μέσα α’ την εφαρμογή: +03 682686433 ή κάποιος παρόμοιος.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή για τηλεφώνημα φάρσα;

Ο χρήστης επιλέγει τι φάρσα θέλει να κάνει, π.χ. φασαρία για τον σκύλο, ραντεβού στον γιατρό ή ακόμα και φασαρία λόγω σεξ!

Όποιος σου κάνει τηλεφώνημα φάρσα μπορεί ν’ ακούσει τη συνομιλία, καθώς η εφαρμογή την ηχογραφεί αυτόματα.

Η περιγραφή της εφαρμογής είναι η εξής:

«Ξεκαρδίσου κάνοντας τηλεφωνικές φάρσες στους φίλους σου και στην οικογένειά σου χωρίς να ξέρουν ότι είσαι εσύ, και κοινοποίησε τις αντιδράσεις τους στο Whatsapp και στα Κοινωνικά Δίκτυα.

Κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνικές φάρσες κατεβάζοντας την εφαρμογή, κάνοντας login στο Facebook και συστήνοντας την εφαρμογή, για να κερδίσεις όσες τηλεφωνικές φάρσες οι φίλοι σου αγοράζουν ενώ βρίσκεστε και οι δύο συνδεδεμένοι μέσω της εφαρμογής.

Οι κλήσεις δεν πραγματοποιούνται από το κινητό σου αλλά από τα συστήματά μας, επομένως δεν θα έχεις κόστος και οι φίλοι σου δεν θα γνωρίζουν ότι είσαι εσύ. Σε μόλις 2 λεπτά, το αστείο σου θα βρίσκεται στην εφαρμογή σου, έτοιμο να ακουστεί και να μοιραστεί με τους υπόλοιπους φίλους σου».

Διάβασε ακόμα:

“Dot of death”: Αν σου έρθει αυτό το μήνυμα, μην το ανοίξεις σε καμία περίπτωση!