Με το νέο update στο Instagram δεν μπορείς να κρυφτείς απ’ τους followers σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Πήγες να κάνεις ένα Story κι εκεί που ανοίγεις τις επιλογές για GIFs, Τοποθεσία κλπ, είδες μια νέα προσθήκη το “Quiz”! Το quiz sticker στο Instagram είναι η προσθήκη που μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό κι έχει σκοπό να γνωριστείς καλύτερα… με τους followers σου.

Το quiz sticker στο Instagram έχει μόλις μερικές μέρες “ζωής” και όλοι έχουν ξεκινήσει να το χρησιμοποιούν. Σε μια ακόμη προσπάθεια να αλληλεπιδράσεις περισσότερο με τους followers  σου, το Instagram εισάγει διαρκώς κάτι καινούργιο.

Και το νέο update τώρα είναι το quiz sticker στο Instagram που θα σε κάνει να μάθεις καλύτερα αυτούς που ακολουθείς αλλά και να σε μάθουν καλύτερα αυτοί που σε ακολουθούν.

Με αυτό το Story δεν κάνουν οι followers μια ερώτηση (όπως γίνεται με το Question sticker), αλλά εσύ κάνεις μια ερώτηση για τον εαυτό σου και δίνεις μερικές επιλογές στους followers σου.

Είναι ερώτηση πολλαπλής επιλογής και περιμένεις να δεις πόσοι μπορούν να απαντήσουν σωστά, να μαντέψουν την απάντηση ή πόσοι πραγματικά σε γνωρίζουν.

Πώς λειτουργεί το quiz sticker στο Instagram;

Αφού έχεις επιλέξει ή τραβήξει μια φωτογραφία για Story, επιλέγεις πάνω δεξιά το εικονίδιο με τα “Stickers”. Στη συνέχεια, επιλέγεις το sticker “Quiz” και κάνεις μια ερώτηση για τον εαυτό σου.

Για παράδειγμα, “ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου”, “ποια γεύση παγωτού μου αρέσει” , βάζοντας αν θέλεις μια σχετική φωτογραφία. Στη συνέχεια, δίνεις τις εναλλακτικές απαντήσεις σου, οι οποίες μπορεί να είναι παραπάνω από δύο.

sticker quiz στο Instagram

Επισημαίνεις την σωστή απάντηση με πράσινο χρώμα (αυτό δεν θα μπορούν να το δουν εξαρχής οι followers, παρά μόνο όταν πατήσουν για να δώσουν τη δική τους απάντηση).

Τέλος, πατάς δημοσίευση και μπορείς να δεις ποιος έχει απαντήσει τι!

Διαβάστε επίσης:

To Instagram εξαφανίζει τα likes απ’ τα posts σου!

Photo: Ashley Batz/Bustle
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved