5 λόγοι που το Samsung Galaxy Z Flip μπορεί να αξίζει

LIKE US ON FACEBOOK

Το καινοτόμο αναδιπλούμενο smartphone Samsung Galaxy Z Flip έρχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στην τεχνολογία και είναι για τους πολύ απαιτητικούς.

Το smartphone της Samsung σπάει τα όρια και είναι μια συσκευή που και μόνο εμφανισιακά μπορεί να σε εντυπωσιάσει.

«Το Galaxy Fold έφερε την εποχή των αναδιπλούμενων smartphones. Τώρα το Galaxy Z Flip δίνει σχήμα σε μια νέα δεκαετία», τονίζει η εταιρεία, η οποία συνεχίζει λέγοντας πως η συγκεκριμένη συσκευή, ως η πρώτη συσκευή της σειράς Ζ, «επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Samsung να ηγηθεί της κατηγορία».

Διπλώνει στο μέγεθος ενός πορτοφολιού, για να χωρέσει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη, ενώ όταν… ξετυλίγεται, το μέγεθος της οθόνης -το αποκλειστικό, εύκαμπτο γυαλί της Samsung- σχεδόν διπλασιάζεται, για να φτάσει τις 6.7”.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Z Flip:

  • Αναδιπλούμενο Smartphone
  • Εσωτερική οθόνη 6.7” και εξωτερική 1.1”
  • Οπίσθια dual κάμερα 12MP & 12MP
  • Εσωτερική κάμερα 10MP
  • Ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής

Και γιατί αυτό το smartphone αξίζει την προσοχή σου;

#1 Μέγεθος

Το Z Flip μπορείς να το βάλεις εύκολα στην τσέπη ή την τσάντα σου ενώ όταν ξεδιπλώνεται έχει το τέλειο μέγεθος για να βλέπεις τα πάντα.

#2 Ποιότητα

Το πρώτο εύκαμπτο γυαλί της Samsung με ενσωμάτωση προστατευτικής μεμβράνης για ελαχιστοποίηση γρατζουνιών, με αντοχή έως 200.000 αναδιπλώσεις, σε απαλάσσει από κάθε άγχος!

#3 Μπαταρία

Η διπλή μπαταρία διατηρεί περισσότερη ενέργεια σε λιγότερο χώρο, επιτρέποντας συνεχείς αναδιπλώσεις όλη την ημέρα. Με χωρητικότητα 3300mAh (τυπική) και την έξυπνη διαχείριση, η μπαταρία του Galaxy Z Flip σου προσφέρει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς στο έπακρο κάθε φόρτιση.

#4 Οθόνη και λειτουργία flex

Το Galaxy Z Flip μπορεί να μείνει σταθερά ανοιχτό σε ένα εύρος γωνιών, όπως μια οθόνη laptop. Το σύστημα κρυφού μηχανισμού άρθρωσης ενσωματώνει και τη νέα τεχνολογία sweeper, η οποία χρησιμοποιεί νάιλον ίνες κατασκευασμένες με τεχνολογία μικρο-κοπής, για να απομακρύνει σκόνη και σωματίδια. Όταν η συσκευή στέκεται σε γωνία (free-standing), η οθόνη αυτόματα μοιράζεται σε δύο οθόνες 4” για εύκολη παρακολούθηση περιεχομένου, βίντεο ή φωτογραφιών στο πάνω μισό της οθόνης και δυνατότητα ελέγχου τους, από το κάτω μισό της οθόνης.

#5 Ειδοποιήσεις

Μπορείς να ελέγχεις το smartphone σου όπως έχεις συνηθίσει, ακόμη κι όταν είναι διπλωμένο. Η οθόνη στο εξωτερικό σου προσφέρει τις ειδοποιήσεις με μια ματιά και η λειτουργία συνέχειας εφαρμογών σου επιτρέπει να πατήσεις την κάθε ειδοποίηση και να μεταφερθείς στην εκάστοτε εφαρμογή, όταν ανοίξεις το smartphone σου.

Δες ακόμα:

Η Samsung ετοιμάζει το πιο καινοτόμο smartphone με οθόνη που διπλώνει στη μέση!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved