Κι αν νομίζεις ότι ξέρεις το Google απ’ έξω κι ανακατωτά και όλες τους τις λειτουργίες, τότε κάνεις λάθος! Τι κι αν νόμιζες τόσα χρόνια ότι παίζεις το Google στο μικρό σου δαχτυλάκι, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι!

H Google έχει ορισμένες κρυφές λειτουργίες που αν τις γνώριζες, η ζωή σου θα ήταν ακόμα πιο εύκολη! Αλλά επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, θα σου τις αποκαλύψουμε! Η Google, λοιπόν, δεν είναι απλώς για αναζητήσεις αλλά έχει και άλλες δυνατότητες!

Μπορείς να μεταφράσεις σύμβολα, γράμματα ή χαρακτήρες αν τους ζωγραφίσεις!

Μπορείς να προφέρεις τους αριθμούς στα αγγλικά

Αν έχεις έχεις αριθμό 43234656 και δεν μπορείς να τον προφέρεις, όχι μόνο στα αγγλικά αλλά ούτε στα ελληνικά, τότε μπορείς να γράψεις τον αριθμό και δίπλα “=English” και το google να το προφέρει για σένα!

Μπορείς να βάλεις χρονόμετρο!

Αν το κινητό σου έχει χαλάσει μπορείς να βάλεις χρονόμετρο απ’ το Google! To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληκτρολογήσεις πόσα λεπτά θέλεις “πέντε λεπτά” και δίπλα τη λέξη timer. Και έτοιμο το χρονόμετρο!

Google Sky

Σου αρέσει η αστρολογία αλλά δεν έχεις ένα τηλεσκόπιο εύκαιρο; Μην ανησυχείς! Η Google είναι εδώ για σένα, για να μπορείς να ανακαλύψεις το ηλιακό σύστημα!

Έξυπνα Pins!

Ερωτήσεις Γεωγραφίας! Ναι, ήρθε η ώρα να “ξεσκονίσεις” τις γνώσεις σου και να μάθεις επιτέλους που πέφτει η Ζιμπάμπουε!

Atari Breakout


Είναι ένα μικρό παιχνίδι της Google που είναι άκρως εθιστικό! Απλά googlαρε το και κάνε κλικ μέσα στις εικόνες. Και το παιχνίδι ξεκινά!

Βάλε φίλτρο στο gmail σου!

Αν έχεις κουραστεί να σου στέλνουν spam, δελτία τύπου ή διαφημίσεις τότε μπορείς να προσθέσεις φίλτρο! Η Google έχει αναπτύξει έναν εύχρηστο τρόπο που σου επιτρέπει να προσθέσεις φίλτρο τα οποία στη συνέχεια θα στέλνουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα σε ξεχωριστό φάκελο!

Μπορείς να δεις όλα τα Google Doodle!

Τα google doodle τα αγαπάμε αλλά όταν περνάει η μέρα τους απλώς εξαφανίζονται. Όχι ακριβώς! Η Google κρατάει αρχείο. Το μόνο που χρειάζεται να γράψεις είναι “I’m Feeling Lucky”χωρίς τίποτα άλλο στη μπάρα αναζήτησης!

Photo: ISTOCK/GETTY IMAGES