Κάτι αλλάζει στην τελευταία ενημέρωση του Android Messages κι όσοι έχουν συσκευή Android, θα μπορούν πρώτοι να δοκιμάσουν αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

Τι είναι αυτό που αλλάζει και μας έχει ενθουσιάσει λίγο, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε backround; Η τελευταία ενημέρωση του Android Messages επιτρέπει στους χρήστες να διαλέξουν το “dark mode” στα μηνύματα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής, το backround στα μηνύματα ήταν πάντα λευκό, αλλά αυτό αλλάζει και η τελευταία ενημέρωση στο Android παρουσίασε το σκούρο φόντο.

Natt Garun / The Verge

Η ενημέρωση αυτή κυκλοφορεί ήδη σταδιακά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις το “enable dark mode” και να γίνει σκούρο τόσο το background όσο και το κείμενο σου.

Πέρα, όμως, από το background, η πραγματική αλλαγή στην ενημερωμένη έκδοση των μηνυμάτων είναι ότι πλέον αντί για το σύμβολο “+”, που εμφανιζόταν στην προσθήκη των μηνυμάτων, τώρα θα εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της σελίδας, ένα κουτάκι που θα γράφει “Start chat”.

Σημειώνεται ακόμη ότι πριν από μερικό διάστημα, η Google ανακοίνωσε μερικές νέες λειτουργίες για το Android Messages, όπως τη δυνατότητα εμφάνισης preview των links που στέλνεις στα μηνύματα σου, τη δυνατότητα αναζήτησης GIF, την ενσωμάτωση των Smart Replies, αλλά και την άμεση αντιγραφή των “passwords της μιας φοράς”.

Διαβάστε ακόμη:

Android Messages για να στέλνεις SMS απ’ τον υπολογιστή σου!

Photo: Unsplash/Christian Wiediger