Κάτι άλλαξε στο Google Play και θα σε σώσει όταν κατεβάζεις εφαρμογές!

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί οι περισσότεροι χρήστες να φροντίζουν να κατεβάζουν εφαρμογές μόνο όταν είναι συνδεδεμένοι σε WiFi, υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι που ξέχασαν εξαρχής να βάλουν αυτή τη ρύθμιση με αποτέλεσμα συχνά να τους τελειώνουν τα δεδομένα.

Όμως, αυτό δεν θα συμβαίνει πια γιατί κάτι άλλαξε στο Google και θα σε σώσει όταν κατεβάζεις εφαρμογές απ’ το Google Play! Κρίμα δεν είναι να καταναλώνεις τα MB σου για download apps ενώ τα χρειάζεσαι για να σερφάρεις στις διακοπές σου;

Η Google αποφάσισε να βάλει τέλος σ’ αυτό που παθαίνουν πολλοί χρήστες και εισάγει μια ακόμα επιλογή στη ρύθμιση του Google Play.

Δες εδώ τι να κάνεις εάν κρασάρουν τα Android apps σου πριν ρίξεις το κινητό απ’ το μπαλκόνι!

Έτσι, από εδώ και στο εξής θα εμφανίζονται στην κατηγορία App Download Preference τρεις επιλογές:

  1. Η μία για να κατεβάζεις μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο WiFi.
  2. Η άλλη να κατεβάζεις από οποιαδήποτε σύνδεση.
  3. Η τρίτη να σε ρωτά κάθε φορά όταν πατάς το download.

εφαρμογές απ' το Google Play

Έτσι, στην νέα τρίτη περίπτωση, η Google θα σου υπενθυμίζει το μέγεθος της εφαρμογής για να μπορείς εκείνη τη στιγμή να καταλάβεις εάν αξίζει να χαλάσεις τα MB σου για να την κατεβάσεις ή αν θέλεις περιμένεις να ξεκινήσει το download μόλις συνδεθείς σε δίκτυο WiFi.

Διάβασε εδώ για το νέο Android 9 Pie που έχει στόχο να σε… ξεκολλήσει απ’ το κινητο; Τα δύο σημαντικότερα χαρακτηριστικού του νέου λογισμικού είναι η καταπολέμηση της εθιστικής χρήσης των συσκευών και η αφανής χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης αφενός για την πιο «έξυπνη» εξοικονόμηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και για τη διευκόλυνση του χρήστη στον χειρισμό των διαφόρων εφαρμογών.

Διάβασε κι αυτό:

Πάνω από 140 apps στο Google Play έχουν κακόβουλο λογισμικό!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved