Τα τρία νέα μοντέλα της Apple παρουσιάστηκαν τη Τετάρτη και τους εντυπωσίασαν όλους με τα χαρακτηριστικά τους. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας και σήμερα ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα iPhone στην Ελλάδα!

iPhone Xs, iPhone Xs Max και iPhone XR σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα κι αν θέλεις να τα αγοράσεις θα πρέπει να βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Ποιες είναι οι τιμές για τα νέα iPhone στην Ελλάδα; Κάθεσαι; Κάθισε καλύτερα πριν προχωρήσεις αυτό το άρθρο, για το καλό της καρδιάς σου.

Το 5,8” iPhone Χs θα ξεκινά από τα 1.229 ευρώ για τα 64 GB και θα φτάνει τα 1.679 ευρώ η έκδοση με τα 512 GB. Το μοντέλο με ενδιάμεσο αποθηκευτικό χώρο 256 GB θα κοστίζει 1.429 ευρώ. Να συνεχίσουμε;

Το iPhone Xs Max, το μεγαλύτερο κινητό της Apple και το πιο γρήγορο, θα ξεκινά από τα 1.339 ευρώ για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64 GB και η τιμή του ανεβαίνει στα για τα 256 GB. Κι αν θέλεις την έκδοση με τα 512 GB τότε θα πρέπει να δώσεις 1.789!

Το πιο οικονομικό μοντέλο, το iPhone XR, θα ξεκινά από τα 929 ευρώ, θα ανεβαίνει 70 ευρώ για τα 128GB (δηλαδή 999 ευρώ) κι αν θέλεις την έκδοση με τα 256GB, τότε η τιμή του φτάσει στα 1.119 ευρώ.

Εντάξει, δεν περιμέναμε κάτι πιο οικονομικό από την Apple και τα νέα iPhone αλλά να πρέπει να δώσεις το νεφρό σου κρίμα δεν είναι; Πάντως, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν προαπαραγγελία τα νέα iPhone Xs & iPhone Xs Max από τις 21 Σεπτεμβρίου ενώ και το iPhone XR από 19 Οκτωβρίου, ένα μήνα δηλαδή, αργότερα από τα άλλα δύο μοντέλα.

Μάλλον η εταιρία θέλει να σου δώσει χρόνο να…μαζέψεις τα χρήματα. Να κάνεις “απεργία” πείνας, να μην πληρώσεις το ενοίκιο (δεν το συνιστούμε καλύτερα), να βρεις μια δεύτερη δουλειά. Ή απλά να περιμένεις την αύξηση του κατώτατου μισθού; Μην απελπίζεσαι λύσεις υπάρχουν!

Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων της Apple που δικαιολογούν εν μέρει την τιμή τους. 

Διαβάστε επίσης:

Όλοι είδαμε το νέο iPhone και όλοι αντιδράσαμε κάπως έτσι…