Γιορτινές μέρες και φυσικά θα στείλεις μήνυμα να ευχηθείς στους αγαπημένους σου! Και πώς θα κάνεις τις ευχές σου ακόμα πιο ιδιαίτερες; Χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα! Κατέβασε και στείλε στους αγαπημένους σου χριστουγεννιάτικα stickers στο WhatsApp.

Φέτος βάλε λίγη παραπάνω φαντασία στις ευχές που θα στείλεις σε όσους είναι μακριά και συνόδευσέ τες από γιορτινά αυτοκόλλητα!

Πώς θα κατεβάσεις και θα στείλεις χριστουγεννιάτικα stickers στο WhatsApp;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ψάξεις στο Play Store σου “WhatsApp Stickers for Christmas, Santa claus WhatsApp stickers” ή κάτι σε παρόμοιο mood για να βρεις αυτοκόλλητα, apps, wallpapers ή ακόμα και message generators που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο WhatsApp.

Μόλις πατήσεις στην αναζήτηση αυτό που ψάχνεις, θα εμφανιστεί μπροστά σου μια σειρά από εφαρμογές και μπορείς να διαλέξεις όσες θέλεις για να κατεβάσεις.

Τα χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα στο WhatsApp:

χριστουγεννιάτικα stickers στο WhatsApp

Φυσικά, για να μην ταλαιπωρηθείς ή κατεβάσεις κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συσκευή σου, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τα reviews ώστε να δεις εάν η εφαρμογή είναι αυτό που ψάχνεις και λειτουργεί καλά.

Αφού κατεβάσεις το app που σε ενδιαφέρει, απλά άνοιξέ το και πάτησε το “+” ή το “Add” που εμφανίζεται στα αυτοκόλλητά σου. Αυτά τα αυτοκόλλητα αμέσως θα προστεθούν στο WhatsApp και θα είναι έτοιμα για χρήση!

Στη συνέχεια, πήγαινε στο WhatsApp και πάτησε το emoji button σε ένα παράθυρο συνομιλίας. Διάλεξε το sticker pack που θέλεις, επίλεξε το αυτοκόλλητο που θες να στείλεις και πάτα αποστολή!

Μπορείς να κατεβάσεις γι’ αυτό τον σκοπό εφαρμογές όπως το Christmas Stickers for WhatsApp, το Christmas Stickers Pack 2019 και Christmas Sticker Packs.

Δες ακόμα:

Ένα τρικ για να διαβάζεις τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp!