Είσαι 16 ώρες το 24ωρο -γιατί τις υπόλοιπες κοιμάσαι- πάνω απ’ το κινητό σου και τις περισσότερες ώρες απ’ αυτές είσαι στο Instagram, άντε και στο TikTok που έχει γίνει της μόδας. Όμως, είσαι σίγουρος ότι ξέρεις όλα τα Instagram tips που σε κάνουν expert;

Εμείς βρήκαμε 3 tips για το Instagram που μάλλον δεν τα ξέρεις και πρέπει να τα μάθεις! Το προφίλ σου θα αλλάξει εικόνα, ενώ η ζωή σου θα γίνει πολύ απλή μόλις μάθεις αυτά τα hacks.

3 Instagram tips που πρέπει να ξέρεις

 Special fonts στο bio σου

Βλέπεις πολλούς να έχουν διαφορετική γραμματοσειρά και σύμβολα στην περιγραφή του προφίλ τους και απορείς; Θα σου πούμε αμέσως έναν τρόπο να το κάνεις και εσύ!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το site LingoJam ή κάποιο άλλο αντίστοιχο -θα βρεις πολλά με μια απλή έρευνα στο Google. Άνοιξε το site απ’ το κινητό σου, πληκτρολόγησε όλα όσα θέλεις να γράψεις στο bio σου στο boxάκι στα αριστερά σου και θα δεις το ίδιο κειμένο με διαφορετική γραμματοσειρά στο δεξιά κουτάκι.

Διάλεξε τη γραμματοσειρά που θέλεις, κάνε copy το κείμενο, άνοιξε το app του Instagram, κλίκαρε “Edit Profile”, πήγαινε στο Bio σου και κάνε paste το κείμενο! Έτοιμο!

Instagram tips

Unsplash/Maddi Bazzocco

Πάτα delete στο ιστορικό σου

Μπορεί να θέλεις για τον οποιοδήποτε λόγο -δεν μας ενδιαφέρει καθόλου να μάθουμε γιατί μπορεί να το θέλεις, αλλά αν θες να το πεις θα το ακούσουμε!- να διαγράψεις το online ιστορικό σου.

Για να πατήσεις delete στο ιστορικό σου στο Instagram, πήγαινε απλά στο προφίλ σου, κλίκαρε το Options, σκρόλαρε προς τα κάτω και βρες το “Clear Search History”. Όταν σε ρωτήσει το social media εάν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που πας να κάνεις, πάτα ναι και τελείωσες!

Κρύψε φωτογραφίες που σ’ έχουν κάνει tag

Κλείνουμε -για τώρα- τα Instagram tips με κάτι που googlάρουν πολύ. Όταν σε κάνουν ταγκ στο Instagram, η φωτογραφία/ video εμφανίζεται αυτόματα στο προφίλ σου στο σημείο των ταγκ φωτογραφιών, εκτός εάν έχεις βάλει να περνάνε από έγκριση.

Instagram tips

Pexels

Εάν θέλεις, όμως, να κρύψεις κάποια ή κάποιες απ’ αυτές, πήγαινε στις ταγκ, κλίκαρε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και επίλεξε το “Hide Photos”. Διάλεξε τις αναρτήσεις που θέλεις να εξαφανίσεις απ’ το προφίλ σου, πάτα το οκ στο “Hide From Profile” και εξανφανίστηκαν!

Διάβασε και αυτό:

Μην ξανακάνεις screenshot- Έτσι θα αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram

Photo: NeONBRAND/ Unsplash