Η Siri με το iOS 12 θα γίνει πιο χρήσιμη κι εσύ θα ζητάς συνέχεια τη βοήθειά της! Πώς θα γίνει αυτό;

Σύμφωνα με την Apple, η Siri είναι ο ψηφιακός βοηθός που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Κι έτσι η Siri με το iOS 12 θα γίνει ακόμα πιο χρήσιμη και πιο έξυπνη. Προς αυτήν την κατεύθυνση η Apple έχει δημιουργήσει μια νέα εφαρμογή η οποία ονομάζεται “shortcuts” δηλαδή συντομεύσεις, και θα κάνει το ντεμπούτο της μαζί με το iOS 12.

Siri με το iOS 12

Η ιδέα πίσω από τα shortcuts είναι ότι δίνοντας τις εφαρμογές και το λογισμικό χρησιμοποιείς ήδη έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τη Siri. Και η ψηφιακή βοηθός της Apple θα είναι σε θέση να κάνει πιο εύκολα προτάσεις και να δημιουργήσει υπενθυμίσεις που είναι προσαρμοσμένες μόνο για εσένα.

Στην παρουσίαση του iOS 12 στο Worldwide Developers Conference 2018(WWDC), παρουσιάστηκε μια πιο βελτιωμένη Siri. Για παράδειγμα, αν κάποιος πει στη Siri, «Hey Siri έχασα τα κλειδιά μου», η Siri απαντά μέσα από το κινητό, ενώ παράλληλα ακούγεται ο ήχος της συσκευής που είναι προσαρτημένη στα κλειδιά μας μέσα από την εφαρμογή Tile!

Siri με το iOS 12

Η Apple λέει πως τα Shortcut Apps σχεδιάστηκαν για να κάνουν τη Siri πιο ενεργή, ώστε να προσφέρει χρήσιμες προτάσεις χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσεις. Έτσι, αν είσαι από τους ανθρώπους που παραγγέλνεις καφέ κάθε πρωί, η Siri θα έχει τη δυνατότητα να θυμάται πως πίνεις τον καφέ σου και να σε ρωτά αυτόματα αν θέλεις να παραγγείλεις καφέ καθώς πηγαίνεις από το σπίτι στη δουλειά.

Siri με το iOS 12

Θα έχει και άλλες μικρότερες λειτουργίες και άλλα χρήσιμα tidbits, όπως μια υπενθύμιση για να βάζει σε αθόρυβη λειτουργία το κινητό σου όταν βλέπεις μια ταινία ή να καλέσεις τη γιαγιά σου για τα γενέθλιά της.

Και όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα στο iOS 12 και θα υποστηρίζουν τα iPhone και iPad ενώ ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις τροποποιημένες φωνητικές εντολές και από το Apple Watch.

Διαβάστε επίσης:

Σύντομα θα ξεκλειδώνεις την πόρτα με το iPhone σου