Η πρωτοτυπία του Spotify που θα σε βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση!

LIKE US ON FACEBOOK

Το Spotify το “κουβαλάμε” παντού μαζί μας. Έχουμε φτιάξει τις αγαπημένες μας λίστες με τραγούδια και μας κρατά συντροφιά σε κάθε φάση στην καθημερινότητά μας. Η νέα προσθήκη στο Spotify ίσως βοηθήσει και σένα. 

Δεν επικεντρώνεται σε σένα αυτή τη φορά και στη δική σου διευκόλυνση… Η νέα προσθήκη στο Spotify έχει να κάνει με τα… τετράποδά μας! Ναι, η σουηδική εταιρία είχε την ευφυέστατη ιδέα της δεκαετίας: Να φτιάξει μια playlist αποκλειστικά για τον σκύλο σου, την γάτα σου, τα καναρίνια σου ή όποιο άλλο κατοικίδιο έχεις στο σπίτι. Ευφυέστατο!

Η νέα προσθήκη στο Spotify  έχει ήδη κυκλοφορήσει και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις την κατάλληλη playlist για το κατοικίδιό σου. Είναι απλό και λειτουργεί τόσο για γάτες, σκύλους, πουλιά, χάμστερ και ιγκουάνα (ποιος έχει για κατοικίδιο ένα ιγκουάνα;). Τεχνικά, λειτουργεί για όλα τα κατοικίδια χωρίς διακρίσεις.

Για να ξεκινήσεις θα πρέπει να μπεις στο pets.byspotify.com , επέλεξε τον τύπο του κατοικίδιου σου. Η πλατφόρμα θα σου κάνει μερικές ερωτήσεις για να καταλάβεις τη διάθεση του σκύλου, πόσο δραστήριος είναι ή πόσο περίεργος, ήσυχος είναι.

προσθήκη στο Spotify

Μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο, το Spotify θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για να σαρώσει τη “βιβλιοθήκη” και να επεξεργαστεί μια λίστα αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις ακρόασης του κατοικίδιου ζώου. Καθώς σχεδόν όλη η μουσική ταιριάζει επίσης με το δικό σου προφίλ, σίγουρα θα αρέσει και στον σκύλο σου αφού έχει συνηθίσει να ακούει τέτοια τραγούδια.

Playlists στο Spotify και το Apple Music με βάση τον καιρό!

Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα του Spotify;

Η ιδέα της εταιρίας προέκυψε καθώς σύμφωνα με μια έρευνα σχεδόν το 74% των Βρετανών ιδιοκτητών κατοικιδίων ζώων, βάζουν τραγούδια όταν λείπουν από το σπίτι για να μη νιώθουν μόνα τους και για να τα καθησυχάσουν με αυτόν τον τρόπο.

Σε έρευνά της η εταιρία κατέληξε στο συμπέρασμα πως ένας στους τέσσερις ιδιοκτήτες κατοικιδίων αφήνει το κατοικίδιό του να ακούει μουσική όταν λείπει από το σπίτι, με το 42% των ιδιοκτητών να λένε ότι τα κατοικίδιά τους έχουν και συγκεκριμένες προτιμήσεις.

Μάλιστα, το ένα τέταρτο των ιδιοκτητών απάντησαν πως έχουν δει το κατοικίδιό τους να χορεύει υπό τους ήχους της μουσικής!

Διαβάστε επίσης:

Το νέο χαρακτηριστικό του Spotify για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς μουσική!

Photo: Unsplash/Zarak Khan

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved