Η προσθήκη στα Facebook Stories που θα σε πείσει να κάνεις κι εσύ ένα!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα Facebook Stories έρχονται να αντικαταστήσουν τα Insta Stories; Όχι αλλά σίγουρα γίνονται καλύτερα με αυτή την νέα προσθήκη που θα σε κάνουν να θέλεις κι εσύ να κάνεις ένα story.

Μπορεί πολλοί να μην χρησιμοποιούν τα  Facebook Stories αλλά τώρα τα πράγματα θα αλλάξουν και το Facebook συναγωνίζεται το αδελφάκι του, το Instagram.

Τι αλλάζει, λοιπόν, στα Facebook Stories;

Facebook Stories

Τι είναι αυτό; Link! Πλέον, θα μπορείς να προσθέτεις ένα link και στα Facebook Stories σου.Τουλάχιστον αυτό δοκιμάζει το δημοφιλές social media.

Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις ένα Facebook Story για ένα θέμα που σε απασχολεί και να προσθέσεις και σχετικό link χωρίς να χρειάζεται να έχεις 10K followers για να το κάνουν swipe up (Instagram ακούς;;;).

Και αυτό θα είναι μια σημαντική αλλαγή για τα Facebook Stories τα οποία χρησιμοποιούν ενεργά μόνο 150 εκ. χρήστες (συγκριτικά με τους 400 εκ. χρήστες που κάνουν Insta Stories σε καθημερινή βάση.

Και με τις διάφορες σελίδες και εκδότες να χάνουν τα οργανικά reach, αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος ώστε να τους δει ακόμη περισσότερος κόσμος και να πατήσουν πάνω στο link! Πλέον, ολοένα και περισσότεροι εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιούν τα Facebook Stories.

Βεβαίως, δεν γνωρίζουμε αν αυτά τα link θα σε πηγαίνουν κατευθείαν στο σύνδεσμο και θα μπορείς να επιστρέφεις πάλι στο Facebook ή θα ακολουθεί μια πιο περίπλοκη διαδικασία!

Φυσικά, όπως συμβαίνει και με το Instagram αναμένεται να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, σε σελίδες για παράδειγμα με συγκεκριμένο όριο likes, ώστε να αποφευθούν τα spam.

Όπως και να έχει θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε στο προφίλ μας.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θ’ αποκτήσεις verified account στο Instagram

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved