Η νέα υπηρεσία streaming Disney+ που θα ανταγωνιστεί ακόμα και το Netflix!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Walt Disney εγκαινιάζει την δική της πλατφόρμα streaming, που θα ανταγωνίζεται πλέον τόσο οικονομικά, όσο και ποιοτικά αυτή του Netflix. Θα κοστίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μισά από την πασίγνωστη πλατφόρμα Netflix, και θα δημιουργήσει σάλο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, η Disney μετρώντας 70 χρόνια ιστορίας και με κλασικούς- αγαπημένους χαρακτήρες, όπως η Μαίρη Πόππινς, θα κυκλοφορήσει μια νέα ανταγωνιστική υπηρεσία. Η νέα υπηρεσία streaming Disney+ θα περιλαμβάνει δημοφιλείς ταινίες και εκπομπές, με κόστος 7 δολαρίων τον μήνα ή λιγότερο από 6 δολάρια στην ετήσια συνδρομή.

Η υπηρεσία, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα συμπεριλαμβάνει διαφημίσεις, και θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως μέσα στα επόμενα χρόνια. Η Disney δεσμεύτηκε να επενδύσει περισσότερο από 1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 για την παραγωγή εκπομπών, με στόχο να προσελκύσει συνδρομές και να ενισχύσει την παρουσία της στον χώρο.

Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία προσδοκά ότι θα έχει περίπου 60-90 εκατ. συνδρομητές μέχρι το 2024. Ακόμα, θα συνδυάσει και θα χωρίσει σε πέντε κατηγορίες τις παραγωγές, όπως της Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic. 

Εκτός από το Disney+ που επιδιώκει να προσεγγίσει κυρίως οικογένειες, θα προσφέρει και το ESPN+, μια υπηρεσία συνεχούς ροής αθλητικών, όπως και το Hulu, ως ξεχωριστές πλατφόρμες. Το πιο πιθανό είναι ότι θα προσφέρει και τις τρεις υπηρεσίες, είτε σε κάποιο πακέτο και με έκπτωση.

Η Disney φιλοδοξεί ότι η υπηρεσία streaming Disney+ θα είναι κερδοφόρα μέχρι το 2024, και θα έχει κυριαρχήσει στον κλάδο αυτό, προσφέροντας υπηρεσίες, ανταγωνιστικές και ευνοϊκές για τους χρήστες της. Θα παρέχει μια τεράστια γκάμα από ταινίες και σειρές, που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του κοινού.

Εμείς αναμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία της, και τον ερχομό της στην Ελλάδα, αφού θα μας χαρίσει πολλά χαμόγελα αλλά και νοσταλγία με τις κλασικές ταινίες της! Λέτε να μπει ένα τέλος στην πρωτοκαθεδρία του Netflix;

Δες και αυτό:

Οι αγαπημένες μας κλασικές ταινίες της Disney που κυκλοφορούν ξανά!

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved