Η νέα επιλογή στα Stories που θα κάνει τις φωτογραφίες σου καλύτερες!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα Insta Stories όλοι τα αγαπάμε και όλοι τα επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας. Η νέα επιλογή στα Stories θα σε ενθουσιάσει και θα περάσεις τις φωτογραφίες σου σε άλλο επίπεδο. 

Ποια θα είναι η νέα επιλογή στα Stories; Τι ετοιμάζει το Instagram; Η αποκάλυψη για ακόμη μια φορά έγινε από την tech expert, Jane Manchun Wong!

Η νέα επιλογή στα Stories θα ονομάζεται “Poses”. Και τι θα κάνει αυτό το mode; Ουσιαστικά θα τραβά 4 φωτογραφίες (μια ανά τρία δευτερόλεπτα) και θα της κολλάει μαζί σε μια σε ένα stop-motion story.

Όπως βλέπουμε και στα screenshots που εξασφάλισε η Jane Manchun, η επιλογή Poses θα δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον και σίγουρα συναρπαστικό story με διαφορετικές εικόνες σε μια.

Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θέλεις να τραβήξεις ένα προϊόν σε όλες τις διαφορετικές γωνίες σε γρήγορη διαδοχή. Για ένα αποτέλεσμα πιο ολοκληρωμένο και επαγγελματικό. Ή μπορείς να τραβήξεις ένα αξιοθέατο ή ένα μέρος από όλες τις πλευρές του!

Σίγουρα για πολλούς θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

Η αυστηρή προϋπόθεση για να έχεις λογαριασμό στο Instagram!

Γενικά το Instagram… πειραματίζεται, δοκιμάζει, τεστάρει νέα χαρακτηριστικά κι εμείς αναμένουμε να δούμε ποια τελικά από αυτά θα κρατήσει και θα είναι διαθέσιμα προς όλους για χρήση.

Το Instagram θέλει να διατηρήσει τη δυναμική των Stories και να καλύψει τη ζήτηση, αλλά με διαρκώς νέα εργαλεία για τα Stories, υπάρχει ο κίνδυνος αυτές οι επιλογές λιγάκι να επαναλαμβάνονται και να χάνουν το νόημά τους.

Μέχρι στιγμής βρίσκονται όλα σε πειραματικό στάδιο αλλά αν η επιλογή είναι διαθέσιμη για σένα (αν είσαι από τους τυχερούς), μπορείς να παίξεις μαζί της.

Πάντως, από τη μεριά του Instagram δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για κάποιο από τα νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά. Γι΄αυτό αναμένουμε…

Διαβάστε επίσης:

Τα Insta Stories σου μαρτυρούν για σένα περισσότερα απ’ ό,τι νομίζεις!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved