Η κάμερα στο Messenger άλλαξε με δύο νέες προσθήκες!

LIKE US ON FACEBOOK

Λίγο πριν τις γιορτές, το Facebook έκανε ένα μικρό update που αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη,τώρα ήρθε η ώρα. Η κάμερα στο Messenger άλλαξε και πλέον έχεις δύο ακόμη δυνατότητες.

Φυσικά δεν μιλάμε για τα διάφορα φίλτρα που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ούτως ή άλλως από πριν. Η κάμερα του Messenger άλλαξε και δίνει στους χρήστες νέες δυνατότητες και περισσότερες επιλογές για να κοινοποιήσουν στις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους και όχι μόνο.

Ποιες είναι οι δύο προσθήκες; Το Boomerang και το Selfie mode! Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε πως η κάμερα του Messenger άλλαξε και μοιάζει με το Instagram, με τη διαφορά ότι στα Insta Stories έχεις περισσότερες επιλογές.

Πλέον, έχεις εξοικειωθεί εντελώς με το Boomerang, το οποίο ήρθε ξαφνικά στη ζωή μας μέσω του Instagram και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Και το Selfie Mode ουσιαστικά θολώνει το background και κάνει focus στο πρόσωπό σου. Για να βγει η φωτογραφία σου πιο επαγγελματική και με καλύτερο φωτισμό. Για όλους αυτούς που αγαπούν τις selfies!

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τις δύο αυτές προσθήκες , το Facebook Messenger πρόσφατα έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες τα stickers που χρησιμοποιούν να μπορούν να τα βάλουν μέσα σε μια πραγματική φωτογραφία που θα τραβήξουν! Και ήταν ακόμη μια αλλαγή που έκανε την εφαρμογή πιο ελκυστική στους χρήστες.

Ο τρόπος είναι εύκολος. Βάζεις το sticker που θέλεις και στη συνέχεια εμφανίζεται το εικονίδιο της κάμερας δίπλα από αυτό. Το πατάς και αυτόματα μπορείς να βάλεις το sticker που θέλεις μέσα στη φωτογραφία σου.

Ναι, αυτές οι αλλαγές στο Messenger μας αρέσουν και φυσικά τις έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει!

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός επιβίωσης για μια ομαδική συνομιλία στο Facebook!

Photo: SASCHA STEINBACH/EPA-EFE/REX/SHUTTERSTOCK

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved