Αν και με μικρή καθυστέρηση, η Apple γνωστοποίησε την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 12. Πότε θα γίνει η παρουσίαση του πολυσυζητημένου νέου μοντέλου της Apple;

Η πανδημία, όπως είναι λογικό, προκάλεσε ζημιές σε πολλές επιχειρήσεις και έφερε καθυστερήσεις σε κολοσσούς της τεχνολογίας. Η Apple, περίπου ένα μήνα πριν, είχε ανακοινώσει καθυστέρηση στην παρουσίαση του νέου της iPhone. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες χρειάστηκαν μόνο για να γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 12.

Αν και τα προβλήματα συνεχίζονται στον τεχνολογικό κολοσσό, όμως, η επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 12, έκανε γνωστό πως μαζί με αυτό θα κυκλοφορήσουν επίσης και τα iPhone 12 Pro, το νέο Ipad και το νέο Apple Watch.

Σύμφωνα με τον Jon Prosser, ειδήμων στα θέματα της Apple, στο νέο χρονοδιάγραμμα της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου έχει προστεθεί η δημοσίευση ενός press realease. Στο press realease της 7ης Σεπτεμβρίου, η εταιρεία θα παρουσιάζει τα Apple Watch και Ipad δίνοντας λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά τους.

Παρουσίαση και ημερομηνία κυκλοφορίας Iphone 12

Επειδή τα χρονικά περιθώρια έχουν περιοριστεί,η εταιρεία δείχνει διάθεση να συνδυάσει την ημερομηνία παρουσίασης με την ημερομηνία κυκλοφορίας του κινητού.

Αναλυτικότερα, στις 12 Οκτωβρίου η Apple θα παρουσιάσει τα νέα της κινητά iPhone 12, με την ίδια να δηλώνει πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα. Οι αποστολές του κινητού στις χώρες, όπου θα γίνουν οι προπαραγγελίες θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα, στις 19 Οκτωβρίου.

Βέβαια, η διάθεση για προπαραγγελίες αλλά και η αποστολή των Iphone 12 pro θα καθυστερήσει ένα μήνα, μετά την διάθεση του iPhone 12. Το Νοέμβριο αναμένεται η καλύτερη έκδοση του iPhone 12, με τους ειδικούς να περιορίζουν το χρονικά διάστημα από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου.

Γι’αυτό, λοιπόν, οι iPhone fans ετοιμαστείτε για το νέο κινητό της Apple το οποίο αναμένεται να έχει ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά από το προηγούμενο. Ειδική μνεία για το νέο iPhone γίνεται στους καινούριους επεξεργαστές που θα «φορέσει», αλλά και στη κάμερα που θα πλησιάσει επαγγελματικά στάνταρ.

Διάβασε ακόμα τι αποζημίωση δικαιούσαι από την Apple αν έχεις iPhone:

Αν έχεις iPhone μπορεί να δικαιούσαι αποζημίωση απ’ την Apple

Photo: Pexels