Η ειδοποίηση απ’ το Instagram που δεν θέλεις να δεις ποτέ!

LIKE US ON FACEBOOK

Ποια είναι η ειδοποίηση απ’ το Instagram που δεν θέλεις ποτέ -μα ποτέ- να δεις στο δικό σου προφίλ; Η διαγραφή!

Γίνεται το Instagram να σε διαγράψει; Φυσικά και γίνεται ακόμη κι αν δεν έχεις ψεύτικο προφίλ. Ωστόσο, πλέον το Instagram θα σε ειδοποιεί ότι μπορεί να σου κλείσει τον λογαριασμό.

Δες το δηλαδή, σαν ένα… last call!

Το Instagram θα σε προειδοποιεί όταν παραβιάζεις τους κανόνες του, ότι ο λογαριασμός σου βρίσκεται πολύ κοντά στη διαγραφή. Η ειδοποίηση θα δείχνει στους χρήστες το ιστορικό των αναρτήσεων, των stories αλλά και των comments που έπρεπε να καταργήσει το app καθώς και γιατί τα έσβησε. Αν δημοσιεύεις κάτι που αντίκειται στις οδηγίες του Instagram και παρά τις διαγραφές που σου κάνει στο περιεχόμενο, τότε θα σου έρχεται ειδοποίηση ότι ο λογαριασμός σου μπορεί να διαγραφεί.

ειδοποίηση απ' το Instagram

Με αυτόν τον τρόπο σου δίνει μια τελευταία ευκαιρία, μια τελευταία προειδοποίηση πριν σου κλείσει τον λογαριασμό. Γιατί αν στον κλείσει δεν θα μπορείς να τον επαναφέρεις. Οι γυμνές φωτογραφίες, αναρτήσεις ρατσιστικές, προσβλητικά σχόλια και γενικά οι… haters θα αποκλείονται από το app αν δεν προσαρμοστούν στην πολιτική του.

Αυτή η αλλαγή θα βοηθήσει τους χρήστες να καταλάβουν γιατί ξαφνικά ο λογαριασμός τους διαγράφηκε ή γιατί κάποιο post τους εξαφανίστηκε.

Παράλληλα με τη νέα προειδοποίηση, το Instagram ενώ αρχικά ανέφερε πως θα banαρει τους χρήστες που ανεβάζουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό βίαιου περιεχομένου, τώρα αναφέρει πως θα banαρει ανθρώπους που παραβιάζουν την πολιτική του app μέσα σε ένα χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι και πολύ σαφές καθώς το Instagram δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Να σημειώσουμε πως το Instagram θα σε προειδοποιεί για κάθε τι που κάνεις. Δηλαδή, όσον αφορά κάποιο κακό σχόλιο, θα σου στέλνει αυτοματοποιημένη ειδοποίηση που θα σε αποτρέπει απ’ το να κάνεις αυτό το σχόλιο που θεωρείται προσβλητικό και θα σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία πριν κάνεις το σχόλιο. Το νέο εργαλείο θα σε ρωτά αν είσαι σίγουρος για το αν θέλεις να κάνεις αυτό το σχόλιο και θα σου στέλνει διάφορα μηνύματα για να το σκεφτείς ξανά!

Πολλές οι ευκαιρίες, λοιπόν, για να μην σου κλείσουν τον λογαριασμό. Πριν ποστάρεις ή σχολιάσεις κάτι, σκέψου το διπλά!

Κι αν απλά σου χακάρουν τον λογαριασμό, τότε δες τι πρέπει να κάνεις.

Photo: unsplash/Luke van Zyl

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved