Η εφαρμογή που χρησιμοποιεί ταινίες του ’90 για να σε βοηθήσει να κοιμηθείς, είναι πιθανότατα η καλύτερη εφεύρεση που έχουμε διαβάσει τον τελευταίο καιρό!

Θυμάσαι τις ρομαντικές κωμωδίες από τη δεκαετία του ’90, αυτές που τώρα βλέπουμε και νοσταλγούμε; Η εφαρμογή Shine τις χρησιμοποιεί, προκειμένου να σε βοηθήσει να κοιμηθείς!

Ειδικότερα, η εφαρμογή αφηγείται την ιστορία κλασικών κι αγαπημένων ταινιών του ’90, μεταξύ των οποίων και το She’s All That, το Clueless και το Love and Basketball.

Οι ιδρύτριες του app Shine, Marah Lidey και Naomi Hirabayashi, ανέφεραν στο Bustle ότι: «Όταν σκεφτόμασταν με ποιες ταινίες, μας αρέσει να κοιμόμαστε, διαλέγαμε πάντα αυτές τις ταινίες που είχαμε δει 100 φορές». Σύμφωνα με τις ίδιες, οι ταινίες του ’90 είναι αρκετά διασκεδαστικές, ώστε να θες και να τις ακούσεις κι όχι απλά για να κοιμηθείς.

Τι κάνει αυτό το app; Αρχικά η εφαρμογή ξεκινάει με διαλογισμό και στρέφει την προσοχή σου στο σώμα. Σε βοηθάει να χαλαρώσεις από οποιαδήποτε πίεση που μπορεί να αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, ακούμε στην εφαρμογή μερικά θετικά μηνύματα, που σίγουρα θα σου υπενθυμίσουν ότι όσο άσχημη κι εάν ήταν μια μέρα, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Κι αφού ακούσουμε όλα τα θετικά μηνύματα που χρειαζόμαστε, ξεκινάει η εξιστόρηση των αγαπημένων ταινιών του ’90.

Ένας αφηγητής, με μια υπέροχη και ήρεμη φωνή, διηγείται την ταινία, την ίδια στιγμή που στο background ακούμε μια χαλαρωτική μουσική. Εάν αυτός δεν είναι ο ιδανικός τρόπος να κοιμηθεί κάποιος, τότε ποιος είναι;

Να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή Shine είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για iPhone!

Διαβάστε ακόμη:

Τεχνολογικές καινοτομίες του σήμερα όπως θα ήταν στη δεκαετία του ’80!