Η αυστηρή προϋπόθεση για να έχεις λογαριασμό στο Instagram

LIKE US ON FACEBOOK

Η δημιουργία ενός λογαριασμού στο Instagram γίνεται ολοένα και πιο αυστηρή… καθώς προστίθεται ακόμη μια προϋπόθεση αν θέλεις να φτιάξεις καινούργιο λογαριασμό.

Τι ανακοίνωσε η εταιρία για τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο Instagram; Αν θέλεις να ανοίξεις έναν νέο λογαριασμό, τότε θα πρέπει να συμπληρώσεις ακόμη ένα πεδίο.

Ποιο είναι αυτό; Η ηλικία!

Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση απ’ το Instagram από σήμερα το app θα σου ζητά την ημερομηνία γέννησης σου, προκειμένου να φτιάξεις τον λογαριασμό. Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 13 ετών για τις περισσότερες τουλάχιστον χώρες. Αυτό θα θέσει έναν περιορισμό στο ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στο Instagram και να έχει δικό του λογαριασμό.

Φυσικά, αυτό θα ήταν μια κίνηση που θα έπρεπε να είχε γίνει αρκετό καιρό πριν… δηλαδή από πάντα. Ας ελπίσουμε πάντως πως αυτή η νέα προσθήκη θα έχει αποτρεπτικό αποτέλεσμα για τις πιο μικρές ηλικίες να φτιάξουν λογαριασμό στο Instagram.

Πάντως, αυτή η πληροφορία δεν θα είναι ορατή στους άλλους χρήστες. Την ίδια στιγμή, το Instagram θα επιτρέψει επίσης σε όσους έχουν συνδέσει το λογαριασμό τους στο Facebook να εξάγει τις πληροφορίες για την ημερομηνία γέννησής τους.

Τι είναι το Reels Mode στο Instagram που θα σε ενθουσιάσει;

Κι αν κάνεις επεξεργασία την ημερομηνία γέννησης στο Facebook, τότε αυτόματα θα αλλάζει και στο Instagram. Αν δεν έχεις Facebook ή δεν το έχεις συνδεδεμένο με το Instagram, τότε θα μπορείς απευθείας απ’ το app να βάλεις την ηλικία σου ή να κάνεις επεξεργασία.

Φυσικά, τώρα εμάς μας γεννάται ένα εύλογο ερώτημα: Πώς θα μπορεί το Instagram να διασταυρώσει αν ο χρήστης έχει βάλει την πραγματική ηλικία, την πραγματική ημερομηνία γέννησης και δεν έχει βάλει μεγαλύτερη ώστε να μπορεί να φτιάξει τον λογαριασμό;

Μάλλον, αυτή η πληροφορία δεν θα μπορεί να διασταυρωθεί με κάποιον τρόπο αλλά ας ελπίσουμε πως θα λειτουργήσει αποτρεπτικά απ’ τις πιο μικρές ηλικίες να ανοίξουν λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Δες με ένα κλικ τους κορυφαίους σου «κρυφούς» θαυμαστές στο Instagram!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved