Κάθε χρόνο, όταν η Apple παρουσιάζει το νέο iPhone, υπάρχει πάντα ένα μοντέλο παλαιότερης γενιάς που αφαιρείται από τα Apple Stores. Δυστυχώς για εμάς ήρθε η σειρά του 6s.

Αποσύρεται το iPhone 6s απ’ τα Apple Stores, όμως, εννοείται πως όσοι έχουν 6s στην κατοχή τους μπορούν να το χρησιμοποιούν κανονικά γιατί υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές και τα νέα updates!

Μια πρόσφατη μελέτη της Mixpanel έδειξε πως το iPhone 6s είναι σήμερα το δεύτερο μοντέλο iPhone που χρησιμοποιείται περισσότερο στον κόσμο. Πρώτο είναι το iPhone 7, όμως, είναι αξιοσημείωτο το ότι το iPhone 6s είναι πιο δημοφιλές από το iPhone 8 και το iPhone X.

Φυσικά, με την κυκλοφορία των τριών ολοκαίνουργιων iPhones φέτος, το 6s θα δει σίγουρα ότι τα ποσοστά του να πέφτουν καθώς οι χρήστες αποφασίζουν να αναβαθμίσουν τα παλαιότερα τηλέφωνά τους.

Πέρυσι, το Mashable εξήγησε γιατί το iPhone 6s ήταν το τελευταίο απ’ τα «σπουδαία» iPhones: Το iPhone 6s είναι το τελευταίο μοντέλο που διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό original design που όλοι αγαπήσαμε!

Κι εμείς τώρα σου παραθέτουμε μερικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να κρατήσεις λίγο ακόμα το iPhone 6s!

  • Το iPhone 6s είναι το τελευταίο μοντέλο iPhone με υποδοχή ακουστικών. Με το iPhone 6s δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις όλα τα ακουστικά σου και ν’ αγοράσεις νέα ή να μπαινοβγάζεις το βύσμα.
  • Το iPhone 6S είναι επίσης το τελευταίο iPhone που έχει πραγματικό κουμπί. Ξεκινώντας απ’ το iPhone 7, το κουμπί στα iPhones σταμάτησε να είναι ένα πραγματικό κουμπί. Το home button στο iPhone δεν είναι παρά ένα οπτικό κουμπί.
  • Το iPhone 6s ήταν το πρώτο που περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται στα iPhones σήμερα.
  • Τα νέα iPhones είναι εξωφρενικά ακριβά! Σίγουρα, είναι ταχύτερα, αλλά σίγουρα χρειάζεσαι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να είναι τόσο ακριβά; Η απάντηση είναι μάλλον όχι! Το iPhone 6S εξακολουθεί να είναι γρήγορο και υποστηρίζεται από την Apple. Το 6s είναι ελαφρύ, δεν είναι πολύ μεγάλο ούτε είναι πολύ μικρό!

iPhone 6s θα σε αγαπάμε για πάντα!

Διαβάστε ακόμα:

Κάθεσαι; Μόλις ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα νέα iPhone στην Ελλάδα!

Photo: JAAP ARRIENS/NURPHOTO VIA GETTY IMAGE