Η εφαρμογή ERTFLIX έρχεται να φέρει την επανάσταση στα τηλεοπτικά δεδομένα! Η ΕΡΤ καινοτομεί στον τομέα της τεχνολογίας, ακολουθώντας αμερικάνικα πρότυπα, μιας και η κρατική τηλεόραση φτιάχνει το αντίστοιχο Netflix, εξού και η κατάληξη -flix.

Oι ΕΡΤ, μέσω της νέας της εφαρμογής, προσφέρει απλόχερα πολλές ταινίες και σειρές στους χρήστες της. Εκεί, θα βρεις εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σίριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας.

Ωστόσο, θα βρεις μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία αναδεικνύοντας το αρχείο της, καθώς στο πρώτο ανεπίσημο λανσάρισμα του «ERTFLIX» έχουν ήδη ανέβει 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα.

Πώς θα κατεβάσετε την εφαρμογή ERTFLIX; Είναι απλούστατο:

Όσοι έχουν android συσκευές μέσα από το Play Store στη διεύθυνση
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ertflix.app 

Όσοι έχουν iphone ή ipad μέσα από το Apple Store στη διεύθυνση https://apps.apple.com/gr/app/ertflix/id1523051527?l=el

Πώς θα έχεις πρόσβαση στο ΕRΤFLIX;

Η ΕΡΤ, για να διευκολύνει τους τηλεθεατές που δεν βλέπουν την υβριδική πλατφόρμα με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού του τηλεκοντρόλ, έχει ήδη ανεβάσει στο YouTube μικρά χρηστικά βίντεο για το πως οι πολίτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη σχετική υπηρεσία, αν αυτή δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε μοντέλου.

Βέβαια, όπως ενημερώνει το κρατικό κανάλι, στο ERTFLIX μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση, ακόμη κι αν δεν έχει smart τηλεόραση ή smartphone για να κατεβάσει την εφαρμογή, μέσα από την ιστοσελίδα ertflix.gr

Νέες προσθήκες και… εκπλήξεις από το ERTFLIX:

Οι ταινίες του, οι οποίες διατίθενται στο ERTFLIX έχουν χωριστεί σε κατηγορίες,δηλαδή σε κωμωδίες, περιπέτειες, δραματικές και παιδικές, ενώ οι ξένες σειρές χωρίστηκαν επίσης σε άλλες δύο ξεχωριστές κατηγορίες.

Διάβασε ακόμα:

Τα απίστευτα νούμερα του ERTFLIX μέσα σε 1,5 μήνα λειτουργίας

 Photo: Christian Wiediger/ Unsplash