Εσύ είδες την αλλαγή στο Facebook από desktop;

LIKE US ON FACEBOOK

Εσύ είδες την αλλαγή στο Facebook από desktop; Η εταιρία έχει ξεκινήσει να λανσάρει και να προωθεί μια νέα εμπειρία στους χρήστες ενώ έχει στείλει και ειδοποίηση για τις αλλαγές.

Η αλλαγή στο Facebook από desktop έχει ως στόχο να κάνει την εμπειρία του χρήστη πιο εύκολη κι απλή.

Το νέο layout είναι πιο εύκολο, πιο απλό, με μεγαλύτερη γραμματοσειρά και κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σου στα αγαπημένα σου χαρακτηριστικά με tabs στην κορυφή της οθόνης ώστε να μπορείς να έχεις ευκολότερη πρόσβαση και μια πιο συμπιεσμένη προβολή για να μην… χάνεσαι.

αλλαγή στο Facebook από desktop

Όπως αναφέρει το Facebook, σκοπός του είναι να φέρει αυτήν την εκδοχή στην ίδια “γραμμή” και όσο γίνεται πιο κοντά στο app από κινητό, ώστε να κάνει πιο εύκολη τη μετάβαση για τους χρήστες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αυτό το redesign κάνει πιο εύκολο στο χρήστη τη μετάβαση από δημόσιους χώρους σε πιο ιδιωτικούς, όπως είναι τα groups.

 Υπάρχουν 10 εκατομμύρια ενεργών groups στο Facebook και όταν οι άνθρωποι βρίσκουν το κατάλληλο για εκείνους, τότε ίσως είναι και ο πιο σημαντικός λόγος που χρησιμοποιούν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό σας συστήνουμε τα νέα εργαλεία που θα κάνουν πιο εύκολη την ανακάλυψη και την αλληλεπίδραση με ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα

Δεδομένης της αυξανόμενης χρήσης περισσότερων ιδιωτικών χώρων, είναι λογικό το Facebook να επικεντρώνονται περισσότερο και να τα διαχωρίζει με μεγαλύτερη σαφήνεια το καθένα, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει και την αλληλεπίδραση στην πλατφόρμα.

Η ανανεώση επίσης, μειώνει την παρουσίαση του εικονικού μπλε χρώματος του Facebook, το οποίο αποτελέσει μέρος μιας προσπάθειας να αλλάξει η αντίληψη, αφήνοντας τα πιο πρόσφατα σκάνδαλα στο παρελθόν και ξεκινώντας πάλι από την αρχή!

Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν δει αυτήν την αλλαγή στο Facebook από desktop κι αν δεν είσαι ανάμεσα σε αυτούς… θα έρθει και η ώρα σου σύντομα!

Διαβάστε επίσης:

Μετά τα check in στο Facebook… αυτή θα είναι η νέα τάση!

Photo: unsplash/NeONBRAND
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved