Ένας 8χρονος που κάνει κυρίως reviews παιχνιδιών σε video αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά o πλουσιότερος του YouTube! Όλα αυτά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes για το 2019.

Ο Ryan Kaji, που έχει το κανάλι Ryan’s World, κέρδισε μέσα στο 2019 26 εκατ. δολάρια, αυξάνοντας τα 22 εκατ. δολάρια του 2018.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκουμε τα κανάλια των Dude Perfect και Nastya, με 20 εκατ. και 18 εκατ. δολάρια αντίστοιχα. Σημειώνεται πως οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers για το 2019 συγκέντρωσαν έσοδα 162 εκατ. δολαρίων.

Δες πόσα κερδίζουν τα πιο ακριβοπληρωμένα pets influencers!

Με τι ασχολούνται οι πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers;

Όπως είπαμε, ο Ryan Kaji κάνει reviews παιχνιδιών κι άλλα διασκεδαστικά βιντεάκια.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ίδιος είχε δηλώσει NBC πως αρέσουν τα videos του στον κόσμο επειδή «είναι διασκεδαστικός και αστείος». Το πιο δημοφιλές του βίντεο, με 1.9 δισεκατομμύρια views, έχει διάρκεια 5 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα και τον δείχνει να τρέχει γύρω από τεράστιο, φουσκωτό παιχνίδι, που μέσα έχει πλαστικά αυγά με παιχνίδια. Σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Centre, τα videos στο YouTube με παιδιά έχουν τρεις φορές περισσότερα views συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλα videos.

Το κανάλι Dude Perfect δείχνει πέντε 30άρηδες να παίζουν με παιχνίδια, όπως όπλα Nerf.

Το κανάλι της Nastya έχει πρωταγωνίστρια την Anastasia Radzinskaya, η οποία γεννήθηκε στη νότια Ρωσία, με παιδική εγκεφαλική παράλυση. Οι γιατροί που την παρακολουθούσαν φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορέσει να μιλήσει ποτέ. Όμως, οι γονείς της ήθελαν καταγράφουν την ανάπτυξη της μέσω των θεραπειών που ακολουθούσε, ανέβαζαν videos στο YouTube ώστε να μπορούν φίλοι και συγγενείς να βλέπουν την πρόοδο της. Η Nastya έχει 107 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο 8χρονος που είναι ο πλουσιότερος του YouTube για το 2019:

Η λίστα με τους πλουσιότερους του YouTube το 2019 σύμφωνα με το Forbes:

  1. Ryan Kaji – $26 εκατομμύρια
  2. Dude Perfect – $20 εκατομμύρια
  3. Anastasia Radzinskaya – $18 εκατομμύρια
  4. Rhett and Link – $17.5 εκατομμύρια
  5. Jeffree Star – $17 εκατομμύρια
  6. Preston Arsement – $14 εκατομμύρια
  7. PewDiePie – $13 εκατομμύρια
  8. Markiplier – $13 εκατομμύρια
  9. DanTDM – $12 εκατομμύρια
  10. Vanoss Gaming – $11.5 εκατομμύρια

Κάνε και αυτό το τεστ με τους YouTubers:

Πόσους YouTubers είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις;