Εάν χρησιμοποιείς την υπηρεσία του Facebook για την ανταλλαγή μηνυμάτων όλη την ώρα, σίγουρα θα έχει τύχει κάποιος φίλος- φίλη, πρώην, νυν ή μέλλων σύντροφός σου να έχει διαγράψει ένα μήνυμα που σου έστειλε επειδή το μετάνιωσε και δεν ήθελε να το δεις! Είναι άκρως εκνευριστικό και κάθε φορά προσπαθείς να μαντέψεις τι σου είχε στείλει ο άλλος. Όχι πια, αφού βρήκαμε τρόπο να διαβάζεις διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp!

Πριν σου αποκαλύψουμε πώς θα βρεις το μήνυμα που σου έστειλαν και διέγραψαν, να σου γνωρίσουμε αυτή τη λειτουργία του WhatsApp σε περίπτωση που δεν την ξέρεις ήδη.

Αφού στείλεις ένα μήνυμα, έχεις τη δυνατότητα να το διαγράψεις πριν το δει ο συνομιλητής σου, πατώντας απλά πάνω στο μήνυμα και επιλέγοντας το “delete”! Έτσι, θα διαγραφεί το μήνυμα -εάν δεν το έχει ήδη διαβάσει ο άλλος- και θα γλιτώσεις να εκτεθείς.

Κι ενώ πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείς κι εσύ, όταν στο κάνουν οι άλλοι, σε εκνευρίζει! Ποια είναι η λύση;

Ένα τρικ για να διαβάζεις τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp

Οι χρήστες Android μπορούν να διαβάσουν τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp μέσα από μια εφαρμογή, το Notisave. Το παρακάτω video εξηγεί πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή, για να μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματα που σου έστειλαν και διέγραψαν, σαν να είσαι πράκτορας του FBI!

Έχεις iPhone; Και πάλι μπορείς να βρεις και να διαβάσεις τα διαγραμμένα μηνύματα, απλά με λίγο πιο… περίπλοκο τρόπο! Το κινητό σου κάνει back up τα μηνύματά σου στο WhatsApp. Αρκεί να διαγράψεις το WhatsApp, να το εγκαταστήσεις ξανά και να επιλέξεις να γίνει ανάκτηση των chats σου, μέσω του backup που είχες κάνει προηγουμένως. Εκεί θα δεις και τα διαγραμμένα μηνύματα!

Διάβασε και αυτό:

Αυτά είναι όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο WhatsApp