Σχεδόν κάθε εβδομάδα βλέπουμε και κάτι νέο στο Instagram κι επειδή πέρασαν μέρες, ήρθε η ώρα να δούμε το καινούριο sticker στα Stories!

Τι είναι πάλι το νέο αυτοκόλλητο στο Instagram; Είναι ένα sticker “order” δηλαδή παραγγελίας, το οποίο εμφανίστηκε σε κάποιους χρήστες -αρχικά στην Αμερική- ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκόλλητα του Instagram.

O σύμβουλος social media Matt Navarra εντόπισε το αυτοκόλλητο και το τουίταρε για να πάρουμε όλοι μια γεύση! Δεν είναι σαφές ακριβώς πώς θα λειτουργεί, αλλά υπάρχει μια πράσινη “πινακίδα”, κάτι που υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να ενσωματωθούν οι πληρωμές απευθείας μέσω των Instagram stories.

O Navarra τουίταρε επίσης και μια φωτογραφία με ένα αυτοκόλλητο που λέει “προϊόν”, το οποίο βέβαια πολλοί -αν όχι όλοι- από εμάς που έχουμε περασμένο κατάλογο με προϊόντα στο Instagram account μας, το έχουμε δει και χρησιμοποιήσει πολλές φορές!

Ένας εκπρόσωπος της Instagram δήλωσε ότι η εταιρεία δεν δοκιμάζει τη λειτουργία “παραγγελίας”. Το Instagram συχνά πειραματίζεται με νέα χαρακτηριστικά, αν και δεν ολοκληρώνονται όλες οι δοκιμές του. Βέβαια, και στο παρελθόν έχει διαψεύσει νέα χαρακτηριστικά που έρχονται και μετά από κάποιο διάστημα απλά μας τα δίνει!

Επίσης να σημειώσουμε ότι το Instagram έχει μπει για τα καλά στον κόσμο του shopping τους τελευταίους μήνες. Η εφαρμογή πρόσφατα εισήγαγε το χαρακτηριστικό του checkout, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν προϊόντα χωρίς να βγαίνουν απ’ την εφαρμογή, κάτι το οποίο βοηθά τους influencers να πωλούν κατευθείαν προϊόντα μέσα απ’ τα posts τους.

Δες ακόμα:

Γιατί τα Stories σε ορισμένους θα εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα; | Photos