Ένα αυγό ξεπέρασε την Kylie Jenner κι έγινε ο βασιλιάς του Instagram!

LIKE US ON FACEBOOK

Θυμάσαι τη φωτογραφία της Kylie Jenner με την κόρη της Stormi, η οποία είχε συγκεντρώσει πάνω από 18 εκατομμύρια likes στο Instagram κι ήταν το post με τη μεγαλύτερη απήχηση παγκοσμίως; Ε δεν είναι πια!

Ένα αυγό στο Instagram έκλεψε αυτή την πρωτιά απ’ την Kylie Jenner και είναι πλέον το post με τα περισσότερα likes, αφού έχει ξεπεράσει τα 28 εκατομμύρια likes!

H φωτογραφία της Kylie Jenner είχε ανέβει στο Instagram τον περασμένο Φεβρουάριο με το νεογέννητο τότε μωρό της και σήμερα έχει 18,3 εκατ. likes.

Η φωτογραφία είναι η παρακάτω:

View this post on Instagram

stormi webster ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Πλέον, όμως, το αυγό που θα δεις παρακάτω έχει τα περισσότερα likes! Προς το παρόν είναι άγνωστο το ποιος κρύβεται πίσω απ’ το αυγό που εμφανίστηκε ξαφνικά στο Instagram, όμως, το σίγουρο είναι πως όποιος το σκέφτηκε, έκανε κάτι πολύ καλά ώστε να έχει φτάσει αυτόν τον ασύλληπτο αριθμό likes!

Σημειώνεται πως όταν το Buzzfeed προσπάθησε να εντοπίσει τον «εγκέφαλο», η απάντηση που πήρε ήταν ότι το αυγό είναι παιδί της «Εριέττα», μιας κότας που ζει στη βρετανική επαρχία και πιστεύει ότι η επιτυχία οφείλεται «στη δύναμη του αυγού»!

Ο λογαριασμός που δημοσίευσε τη φωτογραφία λέγεται «world_record_egg» κι ανέβασε το post στις 4 Ιανουαρίου. Άγνωστος ο λόγος που έχει πάρει ήδη τόσα likes!

Ο λογαριασμός ζητούσε από τους χρήστες να σπάσουν το ρεκόρ με την εικόνα ενός απλού αυγού, γράφοντας: «Ας φτιάξουμε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ και ας συγκεντρώσουμε τα περισσότερα likes στο Instagram. Σπάζοντας το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ της Kylie Jenner (18 εκατομμύρια). Το έχουμε!». Μάλλον αυτό το κείμενο ήταν αρκετό για να τσιμπήσουν οι χρήστες!

Η Kylie Jenner, η οποία έχασε τον θρόνο της απ’ το αυγό, είχε άμεση αντίδραση, απαντώντας μ’ ένα video όπου σπάει ένα αυγό στη μέση του δρόμου!

«Πάρτα μικρό αυγό», έγραψε στη λεζάντα της.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Διάβασε ακόμα:

Η Kylie Jenner στα 20 της βγάζει όσα δεν θα βγάλεις σε όλη σου τη ζωή! Και τα κάνει όλα μόνη της!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved