Είδες το νέο design του Chrome; Μάθε πώς μπορείς να το δοκιμάσεις! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Μεγάλες αλλαγές στον αγαπημένο μας Google Chrome! Μια νέα έκδοση του browser κάνει την εμφάνισή της κι εσύ μπορείς τώρα να την δοκιμάσεις για να δεις αν σου αρέσει!

Το νέο design του Chrome τα έχει όλα αλλιώς: Νέο σχήμα στα tabs, single tab mode και πολλά, πολλά άλλα! Για να ξέρεις, όμως, ήδη εάν σου αρέσει, έχεις τη δυνατότητα να το δοκιμάσεις και να πάρεις μια «γεύση» απ’ τις αλλαγές που έρχονται.

Ο ανανεωμένος Chrome είναι τώρα διαθέσιμος και μπορείς να τον κατεβάσεις για Windows, Linux και Chrome OS. Η έκδοση Canary είναι μια δοκιμαστική εκδοχή του Chrome, η οποία περιέχει όλες τις αλλαγές που επιχειρεί να κάνει η Google στον browser.

Προσοχή!

O Chrome Canary είναι σχεδιασμένος για developers, επομένως είναι δική σου υπόθεση αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις το download και δεν θα πρέπει να εκπλαγείς εάν το πρόγραμμα κολλάει σε κάποιες φάσεις ή κρασάρει!

Το νέο design του Chrome εντοπίστηκε αρχικά απ’ το Engadget και τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα σ’ όλο τον κόσμο!

To redesign του Chrome αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Google ν’ ανανεώσει τα προϊόντα της.

«Οι χρήστες μπορούν να θέσουν «πειραματικά flags» με την εντολή chrome://flags/#top-chrome-md  και πατώντας Refresh και να τα ενεργοποιήσουν με την εντολή chrome://flags/#views-browser-windows to try it out now», σχολιάζουν τα διεθνή media.

Το Mashable δημοσίευσε εικόνες του νέου Chrome για να πάρουμε μια «γεύση» απ’ το νέο design:

Δες κι αυτό:

Τέλος το πράσινο λουκέτο απ’ τον Chrome | Πώς θα καταλαβαίνεις ότι μια ιστοσελίδα είναι ασφαλής

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved