Είδες τι άλλαξε στο Google Maps;

LIKE US ON FACEBOOK

Κάτι νέο προστέθηκε πάλι στο Google Maps, το οποίο μάλλον δεν το κατάλαβες! Από εδώ και πέρα μπορείς να βάλεις hashtags στα reviews σου, με στόχο να γίνουν οι εταιρικές αξιολογήσεις πιο ελκυστικές!

Αυτό που άλλαξε στο Google Maps είναι ότι δανείστηκε hashtags από social media, όπως το Facebook και το Twitter, με στόχο οι χρήστες να μπορούν να βρουν τις τοποθεσίες που επιθυμούν με βάση δημοφιλή hashtags.

Προς το παρόν αυτή η δυνατότητα δίνεται μόνο στους χρήστες Android, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για το πότε το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο και για χρήστες iOS.

Πάντως, σύμφωνα με τη νέα αναβάθμιση, οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν μέχρι και πέντε hashtags στο τέλος των αξιολογήσεών τους, ενώ μπορούν να το κάνουν και σε παλαιότερα reviews τους.

Hashtags όπως #datenights, #familyfriendly, #wheelchairaccessibleplaces κι άλλα είναι εδώ για να διευκολύνουν τους χρήστες να βρουν ακριβώς αυτό που επιθυμούν!

Το εν λόγω χαρακτηριστικό του Google Maps αποτελεί μια ακόμα κίνηση να γίνει το app πιο σύγχρονο και να εκμεταλλευτεί εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούν όλα τα social media.

Θυμίζουμε ότι ήδη μπορείς να στείλεις μήνυμα απευθείας μέσα απ’ το Google Maps σε επιχειρήσεις ενώ πρόσφατα είδαμε να προστίθεται και το «Follow button», το οποίο σε κρατάει ενήμερο για εκδηλώσεις και άλλες πληροφορίες από επιχειρήσεις.

Αυτό συγκεκριμένο χαρακτηριστικό εμφανίζεται στην καρτέλα που προστέθηκε πρόσφατα στο κομμάτι “For You”. Η καρτέλα αυτή ήδη προτείνει στους χρήστες τοποθεσίες ή εστιατόρια που φαίνεται να ταιριάζουν στα γούστα τους. Έτσι, το γεγονός ότι μπορούν πλέον να τα κάνουν και «follow» μοιάζει σαν φυσική επέκταση του χαρακτηριστικού!

Δες κι αυτό:

Η αλλαγή στο Google Maps θα σε κάνει να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια! | Photo

Photo: BRITTANY HERBERT/MASHABLE

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved