Είδες ένα outfit στο δρόμο; Με ένα κλικ στο Google μπορείς να δεις τα πάντα γι’ αυτό!

LIKE US ON FACEBOOK

Βλέπεις μια γυναίκα να περνά στο πεζοδρόμιο και χαζεύεις το φόρεμά της. Αναρωτιέσαι από που το έχει πάρει, πόσο κοστίζει και πώς μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ και τώρα! Με το νέο app στο Google μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε περνά από μπροστά σου και σου κάνει εντύπωση. Μόνο με ένα κλικ!

Με το νέο app στο Google μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε περνά από μπροστά σου κι έτσι η ζωή σου γίνεται πιο εύκολη καθώς δεν χρειάζεται με τις ώρες να σκρολάρεις στο Internet για μαγιό, φούστες ή παντελόνια.

Αυτό ακριβώς που έχεις δει στο δρόμο, μπορείς να δεις τιμή και κατάστημα και να κάνεις την αγορά σου.

Το νέο χαρακτηριστικό του shopping, Style Match, ανακοινώθηκε ως μέλος του Google Lens και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζεις.

Το concept είναι εξαιρετικά απλό. Αν δεις κάτι που σου αρέσει, το “στοχεύεις” με την κάμερά σου και τότε το κινητό σου σου δείχνει ακριβώς το ίδιο προϊόν ή παρόμοια με αυτό, και μπορείς να κάνεις την αγορά σου.

Μόλις, λοιπόν, δεις το φόρεμα που σου αρέσει, ένα φόρεμα που μια γυναίκα φοράει στο μετρό, μπορείς να το αγοράσεις κατευθείαν από το Google Shopping.

Το app λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας, και σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια λίγα λεπτά αφού τα είδες να τα φορά η συνάδελφός σου στη δουλειά!

νέο app στο Google μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε

Παράλληλα, θα μπορείς να δεις τα reviews για κάθε προϊόν πριν το αγοράσεις, καθώς και άλλα παρόμοια προϊόντα. Σύμφωνα με το Google, το Style Match λειτουργεί και για τη διακόσμηση σπιτιού.

Βέβαια, δεν πρόκειται για το πρώτο matching app, αφού του ScreenShop σου προσέφερε μια παρόμοια εμπειρία. Ωστόσο, με αυτή τη version της Google, μπορείς για πρώτη φορά κατευθείαν με την κάμερά σου να εντοπίσεις το προϊόν και να το βρεις online!

Όταν δεν μπορείς να περιγράψεις το jacket που είδες ότι κάποιος φορούσε στο bar, το Style Match μπορεί να το κάνει για σένα! Μέχρι στιγμής το app είναι διαθέσιμο μόνο σε Android και Google Assistant.

Photo: unsplash/Le Buzz
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved