Η Dolly Parton κατάφερε με ένα meme μέσα σε 3 μέρες να δημιουργήσει ένα νέο viral challenge, το Dolly Parton Challenge! Δεκάδες celebrities έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής ενώ σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ στο Instagram feed σου κολάζ φωτογραφιών του challenge!

Πώς ξεκίνησε το Dolly Parton Challenge;

Η Dolly Parton δημοσίευσε στα social media της ένα κολάζ με 4 φωτογραφίες: Μια φωτογραφία με σακάκι και κουμπωμένο μέχρι πάνω πουκάμισο για το LinkedIn, μια οικογενειακή με χριστουγεννιάτικο πουλόβερ για το Facebook, μια ασπρόμαυρη με χαλαρό ντύσιμο για το Instagram και μια όπως είχε ποζάρει κάποτε για το Playboy για το Tinder.

«Βρείτε μια γυναίκα που μπορεί να τα κάνει όλα», έγραψε η 74χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα και φυσικά αμέσως η ανάρτηση έγινε viral.

Αρχικά, το challenge ονομάστηκε social challenge αλλά στη συνέχεια πήρε το όνομα που του αξίζει, Dolly Parton challenge.

Ο επίσημος λογαριασμός του Instagram κατάλαβε σύντομα ότι πρόκειται να γίνει χαμός μ’ αυτό το trend και έσπευσε να γράψει κάτω απ’ τη φωτογραφία της τραγουδίστριας:

We ❤️ a trendsetter in every one of her looks

Οι celebrities με τα καλύτερα κολάζ!

Πώς θα κάνεις το challenge; Η ιδέα είναι απλή: Φτιάχνεις κι εσύ ένα τετραπλό κολάζ φωτογραφιών από εικόνες που θα έβαζες στο LinkedIn, Facebook, Instagram και Tinder, και φυσικά θα πρέπει να τρολάρεις αρκετά την κατάσταση για να βγει πετυχημένο!

Η εγγονή της Parton, Miley Cyrus, ήταν απ’ τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο challenge και ανέβασε ένα αντίστοιχο κολάζ γράφοντας: «Η Dolly κάνει παγκόσμια trend, ξεφωνίζοντας πλατφόρμες που ούτε καν χρησιμοποιεί».

Πλέον, χιλιάδες χρήστες σ’ όλο τον κόσμο ακολουθούν το challenge δημοσιεύοντας τα δικά τους κολάζ, ενώ μερικοί έβαλαν στο παιχνίδι και τα κατοικίδιά τους!

Τα αγαπημένα μας challenges των celebrities:

https://www.instagram.com/p/B7tyavqjRP9/

Θυμήσου κι αυτό το challenge:

Tι είναι το Bottle Cap Challenge που έκανε η Kendall Jenner στη Μύκονο;