Στο έχουμε ξαναπεί… μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες με iPhone που να μοιάζουν σαν να έχουν τραβηχτεί με επαγγελματική κάμερα! Κι αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη!

Η Apple τον περασμένο χρόνο είχε προσθέσει ένα dedicated Night Mode στα iPhones. Πώς θα μπορούσε, όμως, να αποδείξει πόσο καλή είναι η κάμερα των iPhone 11 εάν δεν είχε δείγμα;

Έτσι, αποφάσισε να διοργανώσει έναν διαγωνισμό για Night Mode φωτογραφίες. Και φυσικά, οι κριτές ήταν ορισμένοι από τους δημοφιλέστερους φωτογράφους: Malin Fezehai, Tyler Mitchell, Sarah Lee, Alexvi Li, Darren Soh, Phil Schiller.

Τελικά, απ’ τον διαγωνισμό με φωτογραφίες με iPhone ξεχώρισαν 6 εικόνες, που αναδείχθηκαν ως οι καλύτερες ανάμεσα σε χιλιάδες.

Η καλύτερη όλων θεωρήθηκε αυτή που θα δεις παρακάτω, που είναι ένα φωτισμένο βανάκι σε ένα κατάλευκο απ’ το χιόνι τοπίο.

φωτογραφίες με iPhone

Konstantin Chalabov (Moscow, Russia), iPhone 11 Pro

Οι καλύτερες φωτογραφίες με iPhone

Εκτός απ’ την παραπάνω, ακόμα 5 φωτογραφίες διακρίθηκαν, οι οποίες μας κάνουν να νιώθουμε απλά ευτυχία για το πόσο καλή κάμερα έχει το κινητό μας.

Yu “Eric” Zhang (Beijing, China), iPhone 11 Pro Max

Rustam Shagimordanov (Moscow, Russia), iPhone 11

Rubén P. Bescós (Pamplona, Navarra, Spain), iPhone 11 Pro Max

φωτογραφίες με iPhone

Mitsun Soni (Mumbai, Maharashtra, India), iPhone 11 Pro

φωτογραφίες με iPhone

Andrei Manuilov (Moscow, Russia), iPhone 11 Pro Max

Οι φωτογράφοι και οι λήψεις τους θα εμφανιστούν στο Instagram της Apple ενώ θα συμμετέχουν και σε διαφημιστικές καμπάνιες της Apple.

Οι μεγάλοι νικητές είναι οι Konstantin Chalabov, Andrei Manuilov, Mitsun Soni, Ruben P. Bescos, Rustam Shagimordanov και Yu “Eric” Zhang.

Το τρικ για να έχεις καλύτερες φωτογραφίες με το iPhone

  • Αρχικά, τράβηξε μερικές φωτογραφίες με το πλάνο που θέλεις με το κινητό σου. Προτίμησε να μην χρησιμοποιήσεις σταθεροποιητή εικόνας για να πετύχει καλύτερα το κόλπο.
  • Σημαντικό είναι επίσης να τραβήξεις τις φωτογραφίες σου σε αρχεία RAW για να διατηρηθούν όλες οι λεπτομέρειες.
  • Πέρασε τα αρχεία στο Photoshop και μετάτρεψε τα καρέ σε “smart object”.
  • Εκεί μπορείς αμέσως να διπλασιάσεις την ανάλυση της τελικής φωτογραφίας.

Θυμήσου κι αυτές τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Οι καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με iPhone ή iPad για το 2017 θα σε αφήσουν εντυπωσιασμένο