Δεν θα χρειαστεί να σηκώσεις ποτέ ξανά το τηλέφωνο σε διαφημιστικές κλήσεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Πόσες φορές δεν έχεις εκνευριστεί επειδή σήκωσες το τηλέφωνο σε άγνωστο νούμερο και τελικά ήταν απλά ακόμα μια διαφημιστική κλήση που ήρθε για να σου σπάσει λίγο παραπάνω τα νεύρα;

Δεν θα χρειαστεί να σηκώσεις ποτέ ξανά το τηλέφωνο σε διαφημιστικές κλήσεις γιατί ο project manager της Google δεσμεύτηκε γι’ αυτό!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα λειτουργία «Call Screen» θα σου δείχνει ποιες κλήσεις είναι διαφημιστικές κι εσύ θα μπορείς χωρίς καθόλου τύψεις είτε να πατάς την απόρριψη είτε να το βάζεις στο αθόρυβο και ν’ αγνοείς την κλήση.

Με βάση τη νέα λειτουργία, όταν κάποιος δέχεται μια κλήση από άγνωστο αριθμό, έχει τη δυνατότητα να πατήσει το «Call Screen», το οποίο θα αναγράφεται στην οθόνη του κινητού.

Εάν το πατήσει, θα εμφανιστεί ένας αυτόματος «τηλεφωνητής», ο οποίος θα ρωτήσει ποιος καλεί, αλλά και τον λόγο της κλήσης.

Την ίδια στιγμή, μια καταγραφή της συνομιλίας αναρτάται στο τηλέφωνο σε πραγματικό χρόνο.

Ο χρήστης να διαλέξει στη συνέχεια εάν θα απαντήσει στην κλήση, αν θα στείλει ένα ηχητικό μήνυμα ή αν θα καταγράψει την κλήση ως ανεπιθύμητη.

Εάν επιλέξει να καταγράψει την κλήση ως ανεπιθύμητη, τότε την επόμενη φορά το «Call Screen» θα ενημερώνει ότι πρόκειται για κλήση spam.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη εξαρχής στα μοντέλα της εταιρίας Pixel 3 και το Pixel 3 XL. Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να έρθει στο Pixel, Pixel XL, Pixel 2 και Pixel 2 XL.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτόματη φραγή στα κινητά εάν ο λογαριασμός ξεπεράσει τα 150 ευρώ!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved