Αφού το Instagram μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε follow και hashtags, εκτός από accounts, τώρα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα βάζουμε τα hashtags στις φωτογραφίες μας!

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που μην χρησιμοποιεί hashtags στο Instagram, αφού αποτελούν έναν απ’ τους πολλούς τρόπους για να δει περισσότερος κόσμος τα posts σου. Κι ενώ μέχρι στιγμής τα βάζαμε με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο στην περιγραφή της φωτογραφίας, τώρα υπάρχουν αναφορές ότι αλλάζει ο τρόπος για να βάζεις hashtags στο Instagram!

Πλέον, το debate για το εάν είναι καλύτερα να βάζεις τα hashtags στην περιγραφή της photo ή στο πρώτο comment θα λάβει τέλος!

Κι αυτό διότι το Instagram τεστάρει έναν τρόπο να μπαίνουν τα hashtags, σ’ ένα ξεχωριστό πεδίο στο post, εκτός της περιγραφής.

Η ειδική σε θέματα Instagram, Jane Manchun Wong, πόσταρε μερικά screenshots της νέας λειτουργίας, η οποία είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης. Το νέο πεδίο θα έχει την ονομασία “Add Hashtags” και θα σου εμφανίζεται στη διαδικασία που ακολουθείς για να ποστάρεις μια φωτογραφία ή ένα video.

hashtags στο Instagram

Όταν θα πατάς στο “Add Hashtags”, θα μπορείς να επιλέγεις και να προσθέτεις τα hashtags που θέλεις!

hashtags στο Instagram

Σ΄αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε πως δεν φαίνεται να υπάρχει όριο στον αριθμό των hashtags που μπορείς να βάλεις, αλλά θεωρητικά θ’ ακολουθείται η πολιτική του Instagram, δηλαδή 30 hashtags max.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα μάθαμε επίσης πως αλλάζει και η προσθήκη τοποθεσίας στο Instagram. Οι χρήστες όταν ποστάρουν Stories ή Posts θα μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένες χώρες, οι χρήστες των οποίων θα μπορούν να δουν το περιεχόμενο που ανέβασες. Και όχι όλος ο κόσμος.

Η αλλαγή στην προσθήκη τοποθεσίας στο Instagram δεν είναι διαθέσιμη ακόμα σε όλους τους χρήστες καθώς βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.

Διαβάστε ακόμα:

Τα λάθη με τα hashtags που σου κοστίζουν followers στο Instagram

https://ipop.gr/texnologia/ta-mystika-gia-perissotera-likes-comments-sto-instagram-apo-enan-social-media-expert/

Photo: TechCrunch