Τα stories στο Facebook δεν είναι και τόσο διαδεδομένα, όσο τα stories στο Instagram. Και αυτό γιατί έχουν περιορισμένες δυνατότητες και κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Μέχρι σήμερα.

Τι αλλάζει πλέον με τα stories στο Facebook; Και πώς προσπαθεί το app να τα κάνει πιο δελεαστικά ώστε να ξεκινήσει ο κόσμος να τα χρησιμοποιεί περισσότερο;

Το social media, λοιπόν, εργάζεται πάνω σε ένα νέο layout το οποίο σου δίνει περισσότερες δυνατότητες, άμεσα, με μόνο ένα tap. Όλες τις δυνατότητες θα τις έχεις μπροστά σου, χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείς κάπου αλλού τη φωτογραφία και να επιστρέψεις ξανά στο Facebook για να κάνεις το story σου.

Όπως βλέπουμε στο screenshot που δημοσίευσε η guru σε αυτά τα θέματα και σε όλα τα νέα στα social media και όχι μόνο, η Wong Mjane, τα νέα stories στο Facebook θα τα αγαπήσεις κι εσύ. Συγκεκριμένα, στη δεξιά στήλη θα μπορεί να προσθέσεις μουσική, να κάνεις tag τους φίλους σου, να δηλώσεις την τοποθεσία σου, να κάνεις μια δημοσκόπηση, να βάλεις ένα συναίσθημα ή ένα GIF.

Παράλληλα, θα έχει περισσότερα φίλτρα, θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις κείμενο ή να ζωγραφίσεις και να βάλεις sticker. Όσες δυνατότητες, λοιπόν, έχουν τα stories στο Instagram.

stories στο Facebook

Παράλληλα, σου έχει ένα εργαλείο για privacy, που σημαίνει πως ίσως με αυτό θα μπορείς να επιλέξεις εσύ ποιος θέλεις να το βλέπει και ποιος όχι! Και σε ρωτάω φίλε μου σε τι υστερεί απ’ το Instagram;;; Σε τίποτα και αυτός είναι ο λόγος που θα το χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερος κόσμος, ειδικά εκείνοι που δεν έχουν πολλούς followers στο Instagram αλλά έχουν πολλούς φίλους στο Facebook κι έτσι θα “διαδώσουν” το μήνυμά τους σε περισσότερους.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα δούμε αυτές οι αλλαγές, αλλά ελπίζουμε σύντομα.Μέχρι τότε, οι περισσότεροι συνεχίζουν τα Insta Stories!

Διαβάστε επίσης:

Το χαρακτηριστικό που είχαμε αγαπήσει στο Facebook επιστρέφει!