Έρχεται ακύρωση λογαριασμών στο Netflix… Ποιοι κινδυνεύουν και τι πρέπει να κάνεις εάν δεν θέλεις να κλείσει το account σου;

Οι χρήστες που κινδυνεύουν είναι εκείνοι οι οποίοι είναι αδρανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα και μεταξύ μας, γιατί να πληρώνουν εάν δεν το χρησιμοποιούν;

Η ακύρωση λογαριασμών στο Netflix αφορά όσους είναι αδρανείς για τουλάχιστον ένα χρόνο. Σ’ αυτή την περίπτωση θα ακυρώνονται και οι κάτοχοι δεν θα χρεώνονται με τη μηναία συνδρομή τους.

Φυσικά, οι χρήστες θα ενημερώνονται για την επικείμενη διακοπή και δεν θα ξυπνήσουν απλά μια ωραία μέρα και θα διαπιστώσουν ότι δεν θα έχουν λογαριασμό πια.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες θα ενημερώνονται για τη διακοπή και αν δεν έχουν απαντήσει μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα, το Netflix θα προχωρά στην ακύρωση των συνδρομών.

«Στο Netflix το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι οι άνθρωποι να χάνουν τα χρήματά τους και θέλουμε από την πλευρά μας να συνεισφέρουμε σε αυτή την πολύ δύσκολη παρούσα συγκυρία», σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας

Σημειώνεται πως το Netflix, πάντως, θα διατηρεί τα στοιχεία των λογαριασμών (π.χ αγαπημένες σειρές) για δέκα μήνες, εάν κάποιος θελήσει να ενεργοποιήσει ξανά τον λογαριασμό του.

Το ποσοστό των λογαριασμών του Netflix που έιναι ανδρανείς υπολογίζεται σε 300.000, κάτι που ανταποκρίνεται στο 0,5% των συνολικών χρηστών.

Τονίζεται πως το πρώτο τρίμηνο του 2020 εγγράφηκαν στην πλατφόρμα σχεδόν 16 εκατομμύρια νέοι θεατές, ενώ οι εκτιμήσεις λένε πως ήρθαν ακόμη 8 εκατομμύρια την περίοδο Απριλίου – Ιουνίου, με το συνολικό νούμερο των συνδρομητών να φτάνει τα 184 εκατομμύρια.

Διάβασε ακόμα:

Επιτέλους, το Netflix έγινε πιο “ήσυχο”! Τι επιτρέπει στους συνδρομητές

Photo: Pexels