Αυτό είναι το νέο layout που θα έχει το Instagram!

LIKE US ON FACEBOOK

To IGTV του Instagram θα κερδίσει ακόμα περισσότερο έδαφος το 2020. To Instagram αναζητά νέους τρόπους για να αυξήσει το engagement του κόσμου στο περιεχόμενο του IGTV. Και μια απ’ αυτές τις αλλαγές είναι το νέο layout στο IGTV!

H expert των social media Jane Manchun Wong ανακάλυψε το νέο layout στο IGTV του Instagram. Ουσιαστικό, το κυρίως feed θα αλλάζει και θα μετατρέπεται σε μια κατακόρυφη λίστα κύλισης, η οποία θα σε οδηγεί κατευθείαν στο επόμενο video που είναι στην ουρά.

Επιπλέον, το Instagram σκέφτεται να βάλει κατηγορίες στην αναζήτηση των λιστών IGTV videos.

Το νέο layout στο IGTV του Instagram:

Έτσι θα βρεις το «εξαφανισμένο» post που σ’ ενδιέφερε στο Instagram!

To νέο design προς το παρόν είναι μόνο σε test mode και μπορεί να μην γίνει ποτέ διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, αλλά η γεύση που πήραμε απ’ την Jane Manchun Wong μας άρεσε πολύ!

Πάντως, το Instagram το τελευταίο διάστημα κάνει αρκετές κινήσεις για να ανταγωνιστεί το TikTok, το οποίο έχει πάρει μεγάλο μερίδιο της πίτας και έχει γίνει πολύ δημοφιλές, κάνοντας ακόμα και το YouTube να φοβάται για τη θέση του.

Σίγουρα, η εισαγωγή κατηγοριών θα κάνει τους χρήστες να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το περιεχόμενο του IGVT, καθώς θα μπορούν πολύ εύκολα να ανακαλύπτουν videos με βάση τα ενδιαφέροντά τους.

Φυσικά, το Instagram θα μπορεί στη συνέχεια να βελτιστοποιεί ακόμα περισσότερα τα προτεινόμενα videos με βάση τη δραστηριότητα του χρήστη, όπως ακριβώς γίνεται και με το YouTube.

Δες ακόμα:

Τι είναι το Reels Mode στο Instagram που θα σε ενθουσιάσει;

Photo: prykhodov/123RF
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved