Αυτά είναι τα τρία νέα iPhones της Apple για το 2019! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που η Apple λάνσαρε τα νέα iPhones και τα σχέδια της για το 2019 είναι εντυπωσιακά! Ποια είναι τα τρία νέα iPhones της Apple για το 2019;

Σύμφωνα με αναφορές, τα τρία νέα iPhones της Apple για το 2019 είναι στα… σκαριά, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη το πότε. Ήδη, όμως, έχουμε μερικές πληροφορίες για αυτά.

Όπως αναφέρει το Wall Street Journal, η Apple θα μας συστήσει στον διάδοχο του iPhone XR με οθόνη LCD, μαζί με δύο άλλα ακουστικά.  Το πιο πιθανό είναι ότι θα πρόκειται για το μεγαλύτερο από τα τρία, θα περιλαμβάνει ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, σε μια προσπάθεια που είναι σαφώς σχεδιασμένη για να ανταγωνιστεί με την τελευταία συλλογή των συσκευών Android που περιλαμβάνουν πολλές κάμερες.


Οι αποκαλύψεις για τριπλή κάμερα σε iPhone διέρρευσαν την προηγούμενη εβδομάδα , ενώ ο OnLeaks ισχυρίζεται πως η Apple θα λανσάρει το νέο της σύστημα εντός του 2019. Δεν είναι ακόμη σαφές ποια θα είναι η πρόσθετη κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής και ποια θα είναι ακριβώς η λειτουργία της.

Όπως βλέπουμε πάντως και από την πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε, και οι τρεις κάμερες θα βρίσκονται στο αριστερό μέρος της συσκευής και στο συγκεκριμένο τεταγωνάκι βλέπουμε και το flash αλλά και μια οπή για το μικρόφωνο.

Οι φήμες πάντως προέκυψαν μετά κι από αναφορές ότι η Sony ενισχύει την παραγωγή της 3D κάμερας για chips που θα τροφοδοτήσουν τρισδιάστατες κάμερες και σε smartphones το 2019.

νέα iPhones της Apple για το 2019

Να επισημάνουμε πάντως πως η τεχνολογία Time-Of-Flight 3D της Sony μπορεί να εντοπίσει αντικείμενα ακόμη και στο σκοτάδι σχεδόν στιγμιαία, ρίχνοντας παλμούς λέιζερ στο αντικείμενο και μετρώντας το χρόνο που απαιτείται από το λέιζερ για να αναπηδήσει πίσω στον αισθητήρα.

Η Apple αναφέρει επίσης, ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσει OLED μόνο για τα μοντέλα iPhone του 2020, σύμφωνα με το WSJ. Μια τέτοια κίνηση θα αυξήσει πιθανώς και τη συνολική τιμή πώλησης των iPhones της Apple και το επόμενο έτος.

Πάντως, η Apple προειδοποίησε πρόσφατα ότι θα μπορούσε να χάσει 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις iPhone το τελευταίο τρίμηνο λόγω της μικρότερης ζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Το 2020 θα έρθει μια μεγάλη αλλαγή στο iPhone

Photo: Unsplash/Priscilla Du Preez
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved