Υπάρχουν για πολύ καιρό στη ζωή μας αλλά τα GIFs το 2018 ήταν ένας τρόπος επικοινωνίας από μόνος του σε όλα τα social media. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή για το 2018; Αυτά που όλοι χρησιμοποιήσαμε και αγαπήσαμε;

Τα GIFs το 2018 πραγματικά βοήθησαν την επικοινωνία μας, την έκαναν σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα, πιο “ζωντανή” και πιο περιγραφική. Πόσες φορές έφτιαξες μια συνομιλία με τον κολλητό και μιλούσατε μόνο με GIFs; Και αυτό γιατί υπάρχει ένα GIF για κάθε κατάσταση.

Ένα GIF μπορεί να περιγράψει αυτό που σκέφτεσαι και τα συναισθήματά σου, με τον καλύτερο τρόπο, καλύτερα κι από ότι θα το έκανες εσύ ο ίδιος με τα λόγια. Είτε πρόκειται για σκηνή από κάποια ταινία, ατάκα από κάποιον διάσημο, στίχο από κάποιο τραγούδι, animation, πάντα μπορείς να βρεις το καλύτερο και πιο εύστοχο GIF.

Και ποια είναι τα GIFs το 2018 που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο και είδαμε περισσότερο στο Internet; Σίγουρα έχεις μερικά δικά σου αγαπημένα που σε εκφράζουν περισσότερο από άλλα, αλλά αυτά είναι τα top 10 που χρησιμοποιήθηκαν από όλους, έγινα viral, αγαπήθηκαν και σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε λίγο ακόμη.

Τα top 10 GIFs το 2018

10. DeAndre Hopkins

Το Super Bowl είναι ένα από τα πιο δημοφιλή events της χρονιάς, επομένως αυτό το “yup” GIF ήταν λογικό να υπάρχει στη λίστα.

9. “Χρόνια πολλά” cupcake

Γιατί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ευχηθείς “χρόνια πολλά”;

8. Boss doggy

Like a boss.

7. Σε σκέφτομαι…

Υπάρχει και αυτό το γλυκό GIF στη λίστα!

6. Countdown!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση;

5. Καρδούλες παντού!

Αυτό το GIF δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Jackie Chen κι εμείς το αγαπάμε!

4. Το αντίο στο 2017

Έτσι αποχαιρέτισαν οι περισσότεροι το 2017…

3. Χορεύουμε;

Όταν είσαι στο mood.

2. Για κάθε έξαλλο πανηγυρισμό σου

Πώς αλλιώς να πανηγυρίσεις τη νέα δουλειά που βρήκες;

1 . Cardi B

Φυσικά και θα ήταν στην πρώτη θέση!

Διαβάστε επίσης:

Ο πιο δημοφιλής προορισμός για το 2018, σύμφωνα με τη Google!